De prin lume adunate

#targ gaudeamus # Concert Suie Paparude # Festivalul International de Film DaKINO

Unde iesim saptamana asta in Bucuresti

Concerte, pentru copii, festivaluri de film si targuri cu dulciuri sunt doar cateva dintre evenimentele pe care sa nu le ratezi in aceasta saptamana. In cadrul Festivalului de Film Dakino poti viziona unul dintre cele mai apreciate filme frantuzesti, Les petits mouchoirs.



Festivalul International de Film DaKINO

Cea de-a 21-a editie a Festivalului International de Film DaKINO are loc in perioada 21 - 26 noiembrie la Cinematografele Patria, Scala si Noul Cinematograf al Regizorului Roman (NCRR) din cadrul Muzeului Taranului Roman.

Gala de Deschidere a celei de-a 21-a editii a DaKINO are loc luni, 21 noiembrie la Cinematograful Patria si va fi urmata de proiectia in avanpremiera in Romania a celui mai recent film al regizorului David Cronenberg, Metoda Periculoasa/ A Dangerous Method .


Long Life in Pasajul Universitatii

In perioada 21 - 24 noiembrie, in Pasajul de la Universitate are loc expozitia Long Life. Cu totii stim ca trebuie sa consumam produse sanatoase, sa evitam mancarurile grase, sa mancam legume si fructe, sa facem sport sau sa nu fumamt.

Este foarte important sa stim cum sa ne mentinem sanatatea in ritmul zilelor noastre. De aceea, evenimentul Long Life expo isi propune sa informeze vizitatorii despre ce inseamna si sanatoasa, despre ofertele centrelor de sanatate, sport si yoga, pentru a fi in forma perfecta in fiecare zi, pentru a fi sanatosi si frumosi.


Concert Suie Paparude

Miercuri, 23 noiembrie, de la ora 22.00, in Expirat, ii vei intalni pe cei de la Suie Paparude. Alaturi de ei, pe doua scene in Expirat si OtherSide , mixeaza D-Laid, Marika, Raoul Russu, Greeg, si MoonSound. Intrarea este 20 de lei.




Targul International Gaudeamus Carte de invatatura se afla la editia a XVII-a si se va desfasura in perioada 23 - 27 noiembrie la Pavilionul Central Romexpo din Bucuresti. Targul International Gaudeamus Carte de invatatura este un eveniment cultural specializat in expozitia de carte.

Ofera publicului ofertele a peste 400 de editori, distribuitori de carte, institutii culturale si de invatamant din Romania si din strainatate. Printre expozantii prezenti la Targ figureaza edituri romanesti si straine, tipografii, institutii de invatamant, centre si institute culturale sau institutii mass-media.


Festivalul

Teatrul de Animatie Tandarica organizeaza in perioada 24 noiembrie - 4 decembrie Festivalul International al Teatrului de Animatie " Bucurii pentru copii . Spectacole de colectie". Astfel, la Teatrul Tandarica vei mici vor gasi cele mai interesante spectacole de teatru nostru, realizate dupa basme universale si romanesti.


Festivalul

In perioada 24 - 27 noiembrie, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti, cei mai virtuosi maestri intr-ale dulciurilor vor sustine o adevarata simfonie a aromelor, a culorilor si a formelor irezistibile. Pretul biletului de intrare este de 5 lei. Copiii pana in 12 ani beneficiaza de acces gratuit.


Health and Beauty

In perioada 25 - 27 noiembrie la Sala Palatului are loc targul de frumusete Health & Beauty Expo. Health & Beauty Expo este un concept international, care uneste sub acelasi acoperis doua concepte: sanatatea si frumusetea.

Health & Beauty Expo prezinta inovatiile companiilor internationale din domeniul sanatatii si frumusetii. In cadrul evenimentului participantii se pot bucura de expozitii cu oferte, reduceri si demonstratii.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea