De prin lume adunate

#petreceri #evenimente #concerte #ziua femeii #evenimente bucuresti #evenimente 8 martie

Unde iesim de 8 Martie in Bucuresti

De Ziua Femeii, pe 8 Martie, in Bucuresti au loc numeroase evenimente si concerte speciale pentru doamne si domnisoare. Nu rata concertul lui Stefan Banica Jr, seara speciala a lui Marius Mihalache sau petrecerea in pijama.

Concert Stefan Banica - Te iubesc femeie

Dupa succesul inregistrat anul trecut cu spectacolul unplugged "Te iubesc, femeie!", Stefan Banica a ales sa sarbatoreasca femeia si in acest an prin doua concerte extraordinare pe 8 si 9 martie, dedicate in mod special doamnelor si domnisoarelor. Concertele vor avea loc la Circ & Variete Globus Bucuresti incepand cu ora 19.30.

Concertele unplugged "Te iubesc, femeie!" aduc o atmosfera cu totul diferita fata de traditionalele concerte de Craciun sustinute de Stefan Banica. Spectacolele unplugged se desfasoara intr-un spatiu neconventional , intr-un cadru intim, cu accent pe emotie, caldura, printr-un contact direct al artistului cu publicul.

In concert se vor regasi cele mai frumoase melodii de dragoste pe care le-a compus Stefan Banica de-a lungul carierei. Unele piese au fost promovate la radio sau transformate in videoclipuri, dar altele au ramas doar pe albumele artistului sau au fost cantate rareori in concerte.

In afara de Rock'n'Roll Band si grupul The 50's, Stefan Banica va avea invitati in concert si alti artisti valorosi, care vor completa spectacolul.

Concert Marius Mihalache - Iubesc femeia

Joi, 8 martie de la ora 22.00, la restaurantul Sarpele Roz, doamnele sunt invitate la concert. Marius Mihalache a pregatit un concert extraordinar cu ocazia zilei de 8 Martie. "Iubesc femeia" este un omagiu adus tuturor doamnelor si domnisoarelor din viata noastra. Invitata speciala este Irina Sarbu. Pretul de intrare este de 25 de lei.

Cupluri celebre, dincolo de mit la Libraria Bastilia

Pe 8 martie, de la ora 19.00, la Libraria Bastilia are loc conferinta "Cupluri celebre, dincolo de mit". Cuplurile celebre isi au tainele si legendele lor, aura de mister i-a tranformat in mituri, dar dincolo de ele, candva, s-au aflat doar un barbat si o femeie. Pe ei esti invitat sa ii descoperi cu ajutorul imaginilor si a scrierilor timpului.

Calatoria incepe in Antichitatea indepartata pentru a ajunge in secolul care a inventat cuplul liber. Calauze vor fi Orfeu si Euridice, Cleopatra si ilustrii ei adoratori romani, Tristan si Isolda, Raphael si La Fornarina, Soliman si Roxelana, Henric IV si iubirile lui scandaloase, Ludovic XV si doamna de Pompadour, George Sand si Alfred de Musset, August Rodin si Camille Claudel, Sartre si Simone de Beauvoir.

Invocand si povestind viata acestor personaje celebre vei afla nu numai istorii personale, mai mult sau mai putin scandaloase, dar si istoria unui sentiment, caci iubirea si-a avut si ea propriul ei drum de-a lungul timpului.

Lector va fi Monica Neatu. Pretul de intrare este de 30 de lei.

Petrecere in pijama

Pe 8 martie, de la ora 21.00, fetele sunt asteptate la Ceainaria Ramayana, la o petrecere in pijama. Doamnele si domnisoarele sunt invitate, joi, 8 martie sa isi scoata din dulap cele mai comode sau sexy tinute de somn si sa mearga la Ramayana pentru cea mai mare petrecere in pijama din Bucuresti.

Pentru prietene, vi s-a pregatit un concurs care va va spune multe despre relatia voastra, iar Ana Giurascu se va ocupa de imaginea voastra, prin intermediul unei sedinte gratuite de machiaj. Ca in fiecare an, Conu' Leonida va bantui in camasa de noapte, facandu-va sa va prapaditi de ras.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea