De prin lume adunate

#reduceri #shopping #cumparaturi #magazine

Unde gasim cele mai avantajoase reduceri de sezon

De pe 15 ianuarie, magazinele au dat startul reducerilor de iarna, care vor tine pana pe 15 aprilie. Primul maraton al cumparaturilor din acest an aduce numeroase promotii si reduceri. Daca ti-au mai ramas bani dupa sarbatorile de iarna, acum poti gasi obiecte de vestimentatie sau incaltaminte la preturi accesibile.

Reducerile din magazine sunt chiar si de 70% si se aplica pentru articolele de imbracaminte, blanarie, pielarie, confectii, tricotaje, lenjerie intima sau tesaturi. De asemenea, si produsele de incaltaminte si sportive beneficiaza de preturi reduse.

Chiar daca tentatia reducerilor este mare, inainte de a porni in goana dupa chilipiruri este important sa iti faci o lista cu obiectele de care ai nevoie. Nu da banii pe lucruri inutile, care vor ramane depozitate in dulap. Opteaza pentru achizitionarea de articole clasice, precum fuste si pantaloni negre, camasi albe sau sacouri in culori neutre.
 

De unde incepem goana dupa chilipiruri
 

Primele reduceri si promotii de care romanii au beneficiat in acest sezon au avut loc chiar in perioada sarbatorilor. Comerciantii au incercat sa stimuleze vanzarile prin acordarea de promotii interesante. Marile centre comerciale din Bucuresti practice cele mai mari reduceri, la numeroase produse. Printre magazinele cu cele mai mari reduceri se numara Vero Moda, Motivi, Polo Garage sau Koton. Aceste magazine afiseaza reduceri chiar si de 70% pentru produsele din sezonul toamna-iarna.

Reduceri importante vei gasi si la magazinele Bata, Miniprix , Piazza Italia, Marks&Spencer, Zara, Zara Home, Pull&Bear, Bershka, Dockyard, Hugo Boss, Mango, Desigual sau Il Passo. Reducerile pornesc de la 10% pentru produsele de incaltaminte din piele, urca la 30% pentru pulovere sau fuste si pot ajunge si la 70% pentru articolele de imbracaminte pentru barbati sau paltoane groase.

La magazinele mari, de firma, reducerile sunt importante, de peste 50%. Reducerile insa nu sunt suficiente pentru a deveni accesibile pentru majoritatea cumparatorilor. Cele mai accesibile articole de imbracaminte sunt tricourile. In aceasta perioada vei gasi astfel de articole si la pretul de 20 - 25 de lei. Si jeansii sunt articole de imbracaminte pentru care reducerile sunt foarte avantajoase. In magazinele care practica reduceri, vei pute gasi jeansi chiar si la pretul de 50 de lei.

In aceasta perioada, paltoanele si sacourile groase de iarna reprezinta una dintre cele mai importante achizitii. O data cu reducerile, pretul acestora poate scadea chiar si la jumatate fata de preturile afisate in luna decembrie.

Daca vrei sa profiti din plin de sezonul reducerilor, mergi in marile centre comerciale si mall-uri. Aici oferta este diversificata si pentru toate buzunarele. AFI Palace Cotroceni, Plaza Romania, Baneasa Shopping City sau City Mall sunt doar cateva dintre magazinele unde poti gasi preturi reduse.
 

Reduceri si in magazinele de tip outlet
 

In aceasta perioada vei gasi reduceri importante si in magazinele de tip outlet. Aceste magazine practica reduceri de peste 50% sau pret unic pentru mai multe categorii de produse. Astfel, in aceasta perioada poti face o vizita unor magazine precum Fashion House Outlet Centre, Scandinavian Outlet, Raffaelli sau Mini Prix. Aceste centre outlet vand stocuri de marfa care nu s-au epuizat si ofera aceleasi garantii, calitate si satisfactii ca si magazinele de marca.
 

Reduceri online
 

Daca vrei sa eviti aglomeratia din centrele comerciale, poti incerca shoppingul online. Pe internet exista numeroae magazine cu articole de imbracaminte si incaltaminte care ofera reduceri importante. In magazine precum Tara Fashion , papucei.ro, yokko.ro sau melimeloparis.ro reducerile sunt consistente. Astfel, poti achizitiona incaltaminte, imbracaminte, bijuterii si accesorii chiar si la jumatate de pret.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea