De prin lume adunate

#jucarii #copii #accesorii #magazin

Unde gasesti magazine de jucarii

Cand ai fost in vizita la prietenii tai care au copii, ti s-a intamplat cel putin o data sa fi fost vorba despre un eveniment special, care necesita oferirea unui cadou celor mici. Peste tot exista jucarii de vanzare, dar atunci cand trebuie cu adevarat sa cumperi ceva, este dificil sa gasesti un magazin unde exista ceea ce-ti doresti. Iar daca ai deja copii, in mod sigur ai cautat pana acum anumite jucarii, dorite de cei mici, precum papusa Dora, trenuletul Thomas si altele de acelasi fel. Asadar, unde gasesti magazine de jucarii in Bucuresti?

Magazine de jucarii

Multe dintre magazinele de jucarii se afla in marile centre comerciale si comercializeaza, pe langa jucarii, si alte produse pentru copii : papetarie, produse electronice, produse pentru scoala etc.

Jucarii de la Noriel

Noriel este un pe care-l gasesti in Cotroceni , Auchan, Sun Plaza, Baneasa, Carrefour Orhideea, Lujerului etc.

Gama de produse include jucarii, jocuri, produse de papetarie, obiecte pentru cadouri etc. Produsele sunt destinate copiilor de toate varstele, de la cei de sub un an la adolescenti. Daca trebuie sa cumperi o jucarie care reprezinta un personaj cunoscut, gasesti aici astfel de produse: Dora, Indiana Jones, Spiderman etc.

Poti cumpara produse atat din magazinele din (Bucuresti, Constanta, Timisoara, Iasi), cat si online, de pe site.

Toyplex, jucarii pentru cei mici

Un alt magazin dedicat universului jucariilor este Toyplex. In Bucuresti, il gasesti in marile centre comerciale precum Militari Shopping Center sau Pallady Shopping Center. Magazinul exista insa si in multe orase din tara: Sibiu, Braila, Focsani, Baia Mare, Bacau, Oradea etc.

La Toyplex gasesti jucarii, produse pentru transportul copiilor, haine si incaltaminte, mobilier pentru copii, produse de papetarie etc. Poti achizitiona produsele de la sediul magazinelor sau direct de pe internet, pe site-ul oficial.

Jucarii in Lumea Copiilor

Pe Bulevardul Ion Mihalache exista magazinul Lumea copiilor. In magazin gasesti cu varste intre 0 si 14 ani, de la la laptopuri, reviste, jocuri, cosmetice, carti si articole de plaja pentru copii. Magazinul comercializeaza si haine, incaltaminte si accesorii pentru copii si tineri.

Jucarii de la Eurotoys

In sectorul 4 din Bucuresti, pe Soseaua Berceni, gasesti magazinul de jucarii Eurotoys Import Export SRL. Magazinul comercializeaza produse pentru cadouri, articole sport, jucarii etc.

Juno, jucarii pentru copii de orice varsta

In Dorobanti gasesti magazinul Juno, destinat copiilor de orice varsta. Produsele comercializate sunt impartite in jocuri de constructie, jocuri de societate, jocuri didactice si jucarii.

Jucarii in Unirea Shopping Center & Magazinul Victoria

In magazinul Unirea din centrul capitalei gasesti mai multe magazine de jucarii dedicate copiilor. Acestea sunt amplasate la penultimul etaj si comercializeaza jucarii, haine, produse pentru transportul copiilor, incaltaminte, papetarie etc. 

De asemenea, poti gasi magazine cu jucarii in Magazinul Victoria.
 

2. Magazine online de jucarii

Pe gasesti foarte multe magazine online de jucarii, care comercializeaza atat jucarii, cat si alte produse pentru copii: mobilier, articole pentru masa, articole pentru mers si transport, carti, produse pentru baie etc.

Avantajul acestor magazine virtuale consta in faptul ca poti cauta mai usor produsul dorit, alegand si selectand criteriile puse la dispozitie: tip de produs (jucarii electronice, cosmetice pentru copii, jucarii de exterior, produse din plus etc), pret, marca, varsta copil etc. In unele cazuri, achizitionarea online a unei jucarii poate costa mai putin decat daca o cumperi din magazin. Un alt avantaj consta in faptul ca economisesti timp si poti face inregistrarea cumparaturii 24h/24, indiferent de zi.

Iata cateva dintre cele mai cunoscute magazine online de jucarii:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea