De prin lume adunate

#hobby #shopping #centre comerciale #mall

Unde facem shopping in Bucuresti

Luna ianuarie vine la pachet cu incheierea sarbatorilor de iarna si a depresiilor primelor zile inapoi la job. Vestea buna este ca luna ianuarie aduce cu ea si marile reduceri din magazine. Asadar, daca ti-au mai ramas bani dupa petrecerea de Craciun si Revelion, acum iti poti achizitiona fusta sau rochia mult visata de la unul dintre magazinele tale preferate.

In aceasta perioada, majoritatea magazinelor te vor atrage cu discounturi si promotii, in special la colectia de toamna - iarna a anului trecut. Nu-i bai. Iarna inca nu s-a sfasrit si daca faci alegerile corecte, hainele tale nu se vor demoda pana la anul si te vei mentine astfel in tendinte. Reducerile de care vei beneficia se aplica la articolele de imbracaminte, incaltaminte si articole sportive, unde preturile vor fi mai mici chiar si cu 70%.

Bucurestiul este un oras in care oferta magazinelor si mall-urilor este destul de mare si va acoperi cerintele tuturor. Incepand de la magazinele de cartier, magazinele cochete din centrul orasului si mall-urile aglomerate in fiecare zi, cu siguranta vei gasi ceva pe placul tau.

 

Marile artere comerciale din Bucuresti

 

Chiar daca mall-urile au luat locul magazinelor micute de pe strada ta, au mai ramas inca numeroase magazine pe marile artere ale capitalei. astfel pe bulevardul Magheru, pe Calea Mosilor sau pe Calea Victoriei vei gasi numeroase magazine cu articole de imbracaminte si incaltaminte, realizate de designeri autohtoni sau din strainatate.

Unul dintre marile mari magazine care nu a pierdut batalia cu mall-urile este Unirea Shopping Centre, care a preluat modelul acestora. Aici vei gasi numeroase magazine cu imbracaminte, incaltaminte, accesorii, bijuterii, decoratiuni si multe altele. Tot la Unirea vei gasi la ultimul etaj si un spatiu unde te poti odihni si manca dupa vanarea preturilor mici si hainelor frumoase.

 

Centre comerciale in Bucuresti

 

In ultimi ani, Bucurestiul a cunoscut o dezvoltare accelerata a centrelor comerciale si mall-urilor. Daca vrei sa beneficiezi de o sesiune completa de cumparaturi, dar si momente de relaxare la o cafea sau un film, mall-urile sunt alegerea ideala. Magazinele sunt bine organizate, vei gasi mai multe lucruri intr-un singur loc, fara sa fie nevoie sa alergi pe strazi si poti studia mai bine ofertele pe care le propun.

 

AFI Palace Cotroceni

 

AFI Palace Cotroceni este cel mai nou mall din capitala si deja are numerosi fani, in special datorita cinematografului IMAX, care atrage publicul in numar mare. Cinematograful nu este insa singura atractie a acestui centru comercial.

Zona de distractie este bine definita. Aici vei gasi un patinoar, o pista de karting, un zid de escalada, un lac artificial pe care te poti plimba cu barcutele, dar si un trenulet Mini Express. AFI Palace Cotroceni dispune de peste 300 de magazine si de un supermarket care este deschis non-stop .

 

Plaza Romania

 

Plaza Romania este un alt centru modern unde iti poti face cumparaturile. Plaza Romania ofera vizitatorilor sai o gama larga de magazine specializate pentru toate gusturile: imbracaminte, incaltaminte si accesorii de dama, barbatesti si pentru copii, de la elegant si pana la sport.

Tot aici vei mai gasi si alte servicii: servicii financiar-bancare, gsm, servicii farmaceutice, curatatorie, coafor si multe altele. Din mall nu lipseste nici zona destinata restaurantelor si distractiei. Zona de distractie include o sala de bowling computerizata, o sala de jocuri cu mese de biliard si jocuri pe calculator precum si un cinematograf Movieplex.

 

Baneasa Shopping City

 

Baneasa Shopping City ofera vizitatorilor sai mai mult de 200 de magazine, restaurante si servicii. Aproape 50% dintre magazine sunt ale unor branduri prezente pentru prima oara in Romania. O atentie deosebita s-a acordat arhitecturii si peisagisticii, centrul comercial fiind primul mall de tip Greenfield din Bucuresti. Baneasa Shopping City este parte integranta a Zonei Comerciale Baneasa, un parc de retail care cuprinde variate concepte de retail: IKEA, Carrefour, Feeria Shopping Gallery, Bricostore , Metro cash&carry si Mobexpert.

In Baneasa Shopping City vei gasi pe langa haine si incaltaminte, cosmetice, parfumuri, bijuterii, ceasuri si accesorii. De asemenea, in magazine de specialitate se gasesc colectii unice de incaltaminte precum si sortimente la moda de lenjerie. Magazinele de decoratiuni interioare , de computere, de accesorii IT si de telefonie mobila sunt si ele prezente in centrul comercial. Centrul comercial este completat si de zona de restaurante, unele dintre ele pentru prima oara in Romania.

 

Alte centre comerciale

 

Pe langa aceste mall-uri, in Bucuresti mai poti face shopping si la Bucuresti Mall, City Mall, Liberty Center, Grand Arena Mall, Militari Shopping Center, Fashion House Outlet Centre, Vitantis Shopping Center sau Jolie Ville.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea