De prin lume adunate

#fotografii #animale salbatice #arta fotografica #fotografii animale

Un altfel de basm: fotografii uimitoare cu animale salbatice

Artista foto Katerina Plotnikova a uimit o lume intreaga cu noile ei fotografii realizate in stilul suprarealist. Fara ajutorul vreunui trucaj si bazandu-se doar pe sprijinul dresorilor de animale, artista din Rusia prezinta un set de fotografii avand ca protagonisti mai multe modele si cateva animale salbatice.

Decorul extraordinar, coloritul acestuia foarte viu si scenele ca de basm sunt de natura sa taie rasuflarea oricui. De la arici, la taratoare, ursi, cerbi, tigri si elefanti, un intreg bestiar este rotit in cadrele care au adus-o pe Plotnikova in atentia iubitorilor de arta fotografica.

Artista originara din Moscova si-a facut un renume reiventand cu fiecare cadru "alte povesti despre Tara Minunilor", asa dupa cum recunoaste chiar ea. Eroii salbaticiei care s-au perindat prin platoul ei au necesitat insa si momente de rasfat culinar pentru a sta linistiti in fata aparatului foto.



Sursa foto: boredpanda.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea