De prin lume adunate

#consola de joc #cartoon network #concurs #consola wii #Uimitoarea lume a lui Gumball #desene animate

Uimitoarea lume a lui Gumball

Orasul lui Gumball, Elmore, este la fel de obisnuit: un cactus isi uda gazonul din fata casei, un melc cu blana conduce spre serviciu, iar la coltul strazii un balon, un cartof si o fantoma asteapta sa vina autobuzul scolii.

Bun-venit in Uimitoarea lume a lui Gumball, un normal ceva mai razna!

Familia lui Gumball este inima acestui serial. Sunt foarte apropiati, iubitori si tin unul la celalalt, dar din pacate sunt un dezastru pentru comunitate. Mama munceste din greu sa-si intretina familia, iar tata ar face orice pentru familie, cu conditia ca „orice” sa nu presupuna munca. Anais este de departe cea mai desteapta dintre ei, dar nimeni n-o asculta fiindca nu e decat un bebelus. Iar Darwin...ei bine, Darwin e peste, deci lasati-l in pace. Si, in mijlocul tuturor, iata-l pe Gumball!

In varsta de 12 ani, Gumball compenseaza prostioarele pline de farmec pe care le face printr-un optimism debordant. Are darul de-a dreptul antologic de a intra in tot felul de peripetii si ar incerca orice macar o data - cum ar fi sa traiasca fara haine in padure sau sa sparga placi cu o lovitura de karate...cu capul.



Uimitoarea lume a lui Gumball va avea premiera in Romania pe 8 noiembrie 2011, la 18:15, la Cartoon Network . Serialul va fi difuzat in fiecare marti la 18:15.

Timp-liber.acasa.ro si Cartoon Network te invita la concurs. Raspunde la intrebarile de mai jos si castiga o Consola Nintendo Wii Black Sports Resort Pak + Controller Nunchuk + joc Mario Sports Mix.

Pentru a putea concura va trebui sa raspunzi pe forum la intrebarile:

  1. Cand incepe noul serial "Uimitoarea lume a lui Gumball" la Cartoon Network?
  2. Care este cel mai amuzant membru al familiei tale si de ce?

Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 1-30 noiembrie 2011. Castigatorul va fi anuntat pe 2 decembrie 2011 . Va fi premiat cel mai interesant si original raspuns!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea