De prin lume adunate

#lord of the dance #romania #turneu

Turneul "Lord of the Dance" in Romania

continua sa faca furori in lumea intreaga, se reinventeaza de fiecare data si este mai fascinant ca oricand. Negeaba a fost denumit de cunoscatori "noua minune a lumii moderne".


Lord of the Dance la Bucuresti, un regal de arta si eleganta


In ziua de 5 noiembrie, celebra trupa de irlandezi Lord Of The Dance a sustinut doua reprezentatii la Bucuresti. Peste 8000 de oameni s-au bucurat de show-ul oferit de talentatii dansatori .

Acestia au prezentat un show nou, cu componente noi si costume noi, special create pentru fiecare rol in parte. Spectacolul fascinant, conceput de insusi i-a tinut in tensiune pe toti spectatorii aflati in sala.

Acestia au trecut succesiv de la sentimente precum teama, la bucurie si extaz. Partitura nu a lasat niciun suflet neatins, cei din sala traind aceleasi sentimente cu cei aflati pe scena.


Lord of The Dance, spectacol cu casa inchisa la Iasi


In seara de duminica, 6 noiembrie , irlandezii de la Lord Of The Dance au fost prezenti pe scena Salii Sporturilor din Iasi. Inca o data acestia au demonstrat de ce sunt numiti "o minune a lumii moderne".

Cel mai asteptat spectacol al anului i-a prins pe ieseni curiosi si nerabdatori sa vada de ce acesti dansatori sunt atat de renumiti. Iesenii au urmarit cu sufletul la gura povestea prezentata de catre celebrii dansatori.

Acestia au urmarit fiecare gest al dansatorilor si au admirat atat coregrafia cat si costumele. Cunoscatorii au apreciat noile schimbari din show si au aplaudat cu placere fiecare scena din poveste.


Lord of The Dance la Brasov, un spectacol la superlativ


Irlandezii de la Lord Of The Dance au sustinut in seara de 8 noiembrie o reprezentatie la Patinoarul Olimpic din Brasov. Show-ul a adus in fata publicului 40 de dansatori, imbracati in costume in culori variate. Intregul spectacol construit pe baza unei legende irlandeze a prezentat inca o data lupta dintre fortele Binelui si fortele Raului.

Publicul a fost vrajit de personajul principal, care a interpretat cu mandrie rolul de aparator al Binelui. Acesta a dat dovada de curaj cand s-a luptat cu opozantul sau, dar si de sensibilitate si tandrete atunci cand s-a aflat alaturi de iubita sa.

Aplauzele necontenite ale miilor de spectatori i-au chemat pe dansatori inapoi pe scena, pentru inca un dans. A aparut din nou spiridusul colorat, care i-a chemat pe ceilalti dansatori. In aplauzele publicului, acestia au dat inca o demonstratie de grandoare, talent si arta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea