De prin lume adunate

#tudor gheorghe #sala palatului #concert Tudor Gheorghe #Vremea nemaniei

Tudor Gheorghe la Sala Palatului in "Vremea nemaniei"

Pe 26 octombrie , Tudor Gheorghe sustine la Sala Palatului un nou concert: " Vremea nemaniei ". Spectacolul este dedicat poetului Grigore Vieru . Mastrul va fi acompaniat de orchestra Arkadia.



Mania nu constituie o trasatura de caracter a romanilor, nici chiar in conditiile aspre ale societatii actuale. Acest lucru va fi subliniat, in maniera originala cu care ne-a obisnuit, de catre maestrul Tudor Gheorghe prin intermediul spectacolului intitulat sugestiv "Vremea nemaniei".
Spectacolul este inspirat de versurile poetu lui Grigore Vieru si va avea loc miercuri, 26 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti.

In semn de elogiu pentru opera magistralului poet, cu care menestrelul a impartasit o stransa prietenie, spectacolul va oferi publicului versuri desprinse din poeziile acestuia, imbracate intr-un superb vestmant muzical, creat cu minutiozitate de Tudor Gheorghe.


Spectacol emotionant peste Prut


Materializandu-se intr-un amplu turneu, evenimentul a debutat in urma cu cateva zile peste Prut, mai exact la Pererita (satul natal al poetului Vieru), unde maestrul a impresionat publicul pana la lacrimi, dar l-a si destins cu glume despre fosti presedinti, facand ca spectacolul sa ofere sufletului emotii contradictorii si sentimente benefice, unice.

Trairile au fost cu atat mai profunde cu cat sotia, dar si fiul poetului Grigore Vieru, au fost prezenti si au vorbit foarte frumos despre legatura de prietenie care i-a legat pe cei doi, moment "vegheat" chiar de chipul poetului, proiectat pe ecranul imens de pe scena.

Participarea la acest spectacol inseamna sa te afli in Rai din timpul vietii. "Vremea nemaniei" se constituie intr-un eveniment care sta drept marturie ca o legatura adevarata care dureaza peste moarte, prin intermediul artei veritabile pe care Tudor Gheorghe o creeaza si o promoveaza de zeci de ani.


De unde cumparam biletele


Bucurestenii au oportunitatea de a savura acest eveniment pe data de 26 octombrie la Sala Palatului, in acompaniamentul orchestrei Arkadia din Chisinau, aflata sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.

Biletele se afla in vanzare si pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet, la Unirea Shopping Center etj. 2, locatiile Music Box, Libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro. Preturile variaza intre 50 si 180 de lei, in functie de categoria de loc.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea