De prin lume adunate

# triptic #martisoare #librarie #martisor #martie

Triptic in culori Bucuresti

In perioada 24 februarie - 15 martie, la Libraria triptic are loc un eveniment destinat in exclusivitate femeilor, in luna care celebreaza sosirea primaverii.

Libraria Triptic teinvita sa colorezi primele zile destul de friguroase de primavara. Si cum inceputul de martie este dedicat femeilor, ele merita mai multa culoare. Astfel, la Libraria Triptic sunt invitati cativa “ mestesugari urbani” si artisti sa le bucure prin creatiile lor.

Libraria va fi plina de martisoare si creatii handmade pentru toate gusturile. Vei gasi lucruri faine realizate de AITCH, Alexandra Mafteiu, Biba Bijoux, Daria Teica, Monica Alexandru, Maia Grozavescu, Bohemian Sin si Alina Salagean.

La Libraria Triptic vei mai gasi si carti, de la origami la gatit. Cartile din libraria pastreaza tematica camerei in care sunt amplasate. Astfel vei gasi carti pentru copii , de gatit si bucatarie sau de lifestyle.

Libraria Triptic se afla pe strada Alecu Russo, la numarul 8.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea