De prin lume adunate

#romania belgia # transport colete #transport persoane

Transport international de persoane si colete Romania - Belgia

De-a lungul timpului s-au creat si dezvoltat numeroase firme ce ofera servicii de transport, insa e un domeniu cu o concurenta acerba, in care nu rezista decat cele care pun pret pe seriozitate, profesionalism si calitate. Alegerea a mii de persoane care doresc sa strabata alaturi de noi cele sapte tari din Romania inspre Ungaria, Austria, Belgia, Germania, Olanda, Anglia si retur, reprezinta garantia noastra ca avem o echipa de profesionisti.

 

Indiferent ca expediati, marfa, colete sau transporturi complexe cu mobila, ce necesita mai multa planificare, noi vom gasi cea mai buna cale de a duce expedierea dumneavoastra in siguranta din Romania in Belgia.

Pentru noi, fiecare cursa este o sursa de energie, ne bucuram cand vedem ca reusim sa aducem zambetul pe buzele oamenilor care calatoresc alaturi de noi catre Belgia, deoarece consideram ca orice persoana are dreptul sa fie fericita si sa ajunga la destinatie in conditii de maxima securitate si confort.

Stim ca atunci cand faci o calatorie din Romania catre Belgia, iti doresti sa platesti un pret corect, sa ai parte de confort pe durata calatoriei, sa ajungi in siguranta si cat mai repede la destinatia dorita. Tocmai de aceea, serviciile de transport persoane oferite de Royal-tour sunt construite in jurul a catorva valori: ieftin, confortabil, sigur si rapid.

Royal-tour iti pune la dispozitie cele mai moderne autocare si microbuze de transport international de persoane si colete pe rutele: Romania - Belgia si Belgia - Romania. Cele patru curse de transport Romania - Belgia si Belgia - Romania se realizeaza la adresa dorita.

Pentru buna alegere a tipului de autoutilitara din flota noastra te rugam sa ne dai specificatii cat mai exacte a dimensiunilor, greutatii si modului de incarcare a coletelor si a mobilei. Pretul coletelor se stabileste in functie de greutatea si volumul ocupat de acestea, si nu se tine cont de distanta de preluare sau livrare a acestora. Pretul se mai poate negocia in cazul pachetelor voluminoase sau a unui numar mai mare de colete.

In 2018, Royal-tour dispune de o flota proprie de microbuze si autocare conduse de echipe de soferi profesionisti . Alegerea a mii de persoane alaturi de care strabatem cele sapte tari din Romania inspre Ungaria, Austria, Belgia, Germania, Olanda, Anglia si retur.

Ganditi-va la confortul dumneavoastra si faceti o rezervare chiar acum pe www.royal-tour.ro!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea