De prin lume adunate

#expozitie #fier vechi #arta

Transforma fierul vechi in arta! Expozitie de sculpturi din fier vechi

In perioada 15 – 23 mai ParkLake Shopping Center va gazdui expozitia inedita „Transforma fierul vechi in arta”, in premiera intr-un centru comercial. Cu aceasta ocazie peste 40 de sculpturi realizate de Dinu Gabriel din piese auto uzate vor fi expuse in centrul comercial.

 

Astfel, zona main square se transforma intr-un spatiu alternativ si neconventional in care vor fi amplasate creatii unice printre care se numara o chitara, roboti de diverse dimensiuni si multe alte instalatii de arta realizate integral din fier reciclat.

“ParkLake incurajeaza proiectele culturale si prin astfel de initiative ne dorim sa facem cunoscuti publicului tinerii artisti romani cu potential. Ne dorim ca aceasta expozitie sa contribuie la constientizarea impactului pozitiv pe care reciclarea o poate avea asupra mediului si comunitatii in care traim”, a declarat Simona Badea, Deputy Center and Marketing Manager.

Dinu Gabriel este artistul care transforma fierul vechi in opere de arta: chitare, ceasuri, siluete, toate cu povestea si personalitatea lor. In cele 2 garaje pe care le-a transformat in atelier, acesta pune in valoare ceea ce altii arunca. Recicland piese vechi de masina, hard-diskuri şi multe alte bucaţi de metal le transforma, prin viziunea sa creativa, in obiecte de arta.

Acesta si-a descoperit pasiunea inca din copilarie. Tatal lui lucra la o fabrica si aducea piese acasa, sa le vanda. El lua rulmentii si isi facea karturi cu baietii si se dadeau pe dealuri. Acum aproape patru ani si-a dat seama ca aceste piese si bucati din fier vechi pot prinde din nou viata.

Performanta si viziunea sa artistica au putut fi urmarite de curand in cadrul sezonului #unusiunu din cel mai iubit show de divertisment local, „Romanii au Talent”, unde Gabriel i-a impresionat pe toti cei patru jurati.

In siguranta #nudoaracasa

In contextul actual, ParkLake Shopping Center, a dezvoltat si adoptat masuri sporite de igiena si siguranta, pentru a oferi in continuare o experienta de shopping cat mai sigura si placuta clientilor sai. Astfel, a verificat si certificat procesele curente de igiena si curatenie in parteneriat cu SGS, liderul mondial in domeniul inspectiei, verificarii, testarii si certificarii, obtinand astfel Standardul de Evaluare SGS pentru Igiena si Dezinfectare. Acest lucru confirma respectarea stricta a protocoalelor si reglementarilor de ultima generatie aplicabile, asigurand in acest fel sanatatea si siguranta tuturor persoanelor care trec pragul centrului comercial.

In plus, ParkLake Shopping Center a dezvoltat o serie de programe speciale, adaptate contextului actual, sub conceptul in siguranta #nudoaracasa. Printre acestea se numara implementarea sistemului de monitorizare a traficului din interiorul centrului comercial si informarea publicului cu privire la starea acestuia prin intermediul website-ului www.parklake.ro, precum si instalarea sistemelor de masurare a temperaturii la toate intrarile in centrul comercial, accesul la dispensere cu gel dezinfectant in toate zonele comune principale (intrari in mall, zona de restaurante, coridoare, s.a.), stabilirea unui flux clar de circulatie in mall, precum si implementarea unor noi sisteme de semnalistica si informare menite sa transmita vizitatorilor masurile de protectie si conduita recomandate in interiorul centrului comercial.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea