De prin lume adunate

#street delivery #bucuresteni #train delivery #eveniment gara de nord

Train Delivery, evenimentul care va insufleti Gara de Nord

Train Delivery este evenimentul care marcheaza reafirmarea Garii de Nord ca obiectiv turistic, urbanistic si cultural. Dupa ce, in urma cu doua saptamani, Bucurestiul a fost animat de festivalul Street Delivery, in acest weekend, Gara de Nord va fi punctul de atractie pentru bucurestenii care vor sa se rupa de cotidian.

Train Delivery se desfasoara in zilele de 28, 29 si 30 iunie pe cel mai mare peron al Garii de Nord, si anume peronul 14, care se va transforma, pe rand, in scena pentru concerte live, ring de dans sau spatiu pentru artele urbane. Train Delivery este un eveniment organizat de Street Delivery si CFR, in parteneriat cu societatea civila.

Gara de Nord, emblema a Bucurestiului

"Emblema a Bucurestilor, Gara de Nord trebuie sa redevina un spatiu civilizator prin modalitati creative simple. Cei care viziteaza Gara de Nord vor fi nu doar calatori, ci si cetateni care vor sa afle lucruri noi despre potentialul orasului lor, care vor sa asiste la evenimente (...). Acesta este punctul de pornire al revitalizarii identitatii trecute a Garii de Nord si startul constructiei unei identitati culturale actuale, prin care isi reafirma spiritul european", spun organizatorii, pe pagina de Facebook.

Pe langa cei aproape 10.000 de oameni, cati vor trece prin Gara de Nord in acest weekend - tinad cont de faptul ca multi studenti au terminat cursurile si vor merge in vacante sunt asteptate alte 5.000 de persoane care vor deveni, pentru cateva zile, turisti in propriul oras.

Ce surprize ii asteapta pe bucuresteni

Pe peronul 14, organizatorii vor aduce un tren de la Remiza Speciala Mogosoaia, unde vor fi gazduite expozitii foto, instalatii si performance in compartimente.

Train Delivery ofera, de asemenea, graffiti pe tren, party pe peron, filme de calatorie, teatru feroviar si muzica specifica Garii de Nord, care va fi asigurata de Discoteca feat. Corina Chiriac, Rimaru & Norzeatic, Steaua de Mare, Fierbinteanu & Plurabelle.

Intrarea la acest eveniment este gratuita si sunt asteptati toti cei care iubesc Bucurestiul si vor sa afle mai multe informatii despre acesta.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea