De prin lume adunate

#evenimente #florii #paste #targ

Traditii si flori de Sarbatori in Cismigiu si Herastrau

Traditii si flori de Sarbatori, eveniment organizat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Centrul Traditiei si Creatiei Populare Bucuresti si-a deschis portile pentru bucuresteni in acest weekend.

Publicul a fost prezent in numar mare la mometele artistice pregatite in parcurile Cismigiu si Herastrau, dar si la targul de mestesugari si expozitia de flori. Vizitatorii au putut lua lectii de incondeiat oua iar copiii au fost incantati de expozitia de iepuri , plimbarile cu poneii si trasurile, picturile pe fata sau momentele de teatru pregatite special pentru ei.

Astfel, cei mari si cei mici s-au bucurat deopotriva in aceste zile de primavara de atmosfera de sarbatoare.

“Ne bucuram ca in pragul Sarbatorilor Pascale bucurestenii au raspuns in numar atat de mare invitatiei noastre si va asiguram ca pe viitor vom continua sa organizam astfel de evenimente al caror principal scop il reprezinta pastrarea traditiilor si identitatii culturale. Va doresc un Paste Fericit!”
, declara Claudia Virlan, Directorul Centrului Traditiei si Creatiei Populare Bucuresti

Evenimentul va continua pana pe 2 aprilie, intre orele 10.00 si 20.00, iar accesul publicului este liber.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea