De prin lume adunate

#evenimente #florii #paste #targ

Traditii si flori de sarbatori

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Centrul Traditiei si Creatiei Populare, va invita incepand de vineri 26 martie, la evenimentul Traditii si flori de sarbatori, in parcurile Cismigiu si Herastrau.

In pragul sarbatorilor pascale, bucurestenii sunt asteptati cu expozitie de flori, targ de mestesugari , plimbari gratuite cu trasuri, muzica traditionala si fanfare. Pentru cei mici, organizatorii au pregatit spectacole de teatru pentru copii, plimbari cu ponei, picturi pe fata si multe alte surprize.

"Prin acest eveniment incercam sa aducem in atentia publicului traditii si obiceiuri care ne definesc atat din punct de vedere spiritual, cat si cultural. Va doresc ca Pastele, cea mai importanta sarbatoare crestina a anului, sa va aduca liniste in suflet!", declara Claudia Virlan, Directorul Centrului Traditiei si Creatiei Populare Bucuresti.

Parcul Cismigiu va gazdui pe toata perioada evenimentului un Targ de Paste cu 40 de casute cu obiecte si dulciuri traditionale, iar in Parcul Herastrau atractia principala va fi un targ de flori.

Evenimentul are loc in perioada 26 martie – 2 aprilie, zilnic intre orele 10.00 si 20.00, iar accesul publicului este liber.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea