De prin lume adunate

#spectacol #premiera #passe partout #dan puric #teatru

“Toti cinci”, o premiera marca Dan Puric

Pe 15 ianuarie, de la orele 19:30, la sala Rapsodia, Compania de Teatru PAsse Partout Dan Puric va invita la premiera piesei " Toti Cinci ". "Toti cinci" vor spune povestea dintotdeauna a omenirii, concentrata in cateva zeci de minute doldora de muzica si culori, cu sunetele frematatoare ale pasilor de step, cu misterul pantomimei, al dansului, al gestului spontan si efervescent. Nimic din ce-i uman nu va lipsi din poveste: umorul, fericirea, nedumerirea, tristetea, nostalgia si iertarea.

Separat, cei cinci sunt: Ana Pepine , Dana Paraschiv , Stefan Ruxanda, Paul Cimpoieru si Silviu Man . Din punct de vedere social, cinci cetateni. Din punct de vedere politic, cinci voturi. Putem completa la nesfarsit: contribuabili, clienti, consumatori. Impreuna, insa, au un nume mare: Compania Dan Puric.

Poveste despre nebunia si bucuria lumii

Dincolo de etichetele lipite de noi ca de valizele trecute prin multe vami, suntem o mana de tineri care cred ca de pe scena, ca de pe munte, lumea si cerul se vad mai bine. Nimic mai mult decat niste ramurele zvapaiate din arborele pe care il ingrijeste de multi ani un actor care s-a incapatanat sa creada ca poate face sa creasca brazi pe stanci aride.

Pentru ca suntem inconjurati de prea multe aparente, am renuntat la decoruri. Pentru ca in jurul nostru sunt prea multe masti, aducem in fata voastra un teatru fara masca. Onest. Direct. Firesc.

"Toti Cinci" va spunem despre nebunia lumii, despre bucuria ei, despre miracolele care ne inconjoara, dar pe langa care trecem cu totii, din viteza, in fiecare zi. Venim sa va vorbim, tacand, despre ceea ce nu se vede, decat cu ochiul... liber.”

Producatorul spectacolului este Art & Events Management.

Alte premiere ale lunii ianuarie:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea