De prin lume adunate

#idei de cadouri #cadouri paste #paste

Top cele mai frumoase si utile cadouri eco friendly de Paste!

In ultimii ani se vorbeste tot mai mult despre  adoptarea unui stil de viata sanatos, despre cum sa avem mai multa grija de noi si de cei dragi! Ultimul an ne-a demonstrat insa ca stilul de viata pe care il alegem ne influenteaza direct calitatea vietii. Pentru aceia dintre noi care nu am crescut intr-o casa axata pe luarea deciziilor sanatoase si constiente, tranzitia catre alegerea unor produse mai sigure si a unor obiceiuri mai sanatoase se poate simti ca un sacrificiu major.

 

Fie ca vorbim despre alimentatie, sport, haine sau produse cosmetice, tendinta multora este de a crede ca produsele ecologice nu sunt accesibile oricui, in timp ce unii chiar presupun ca alimentele organice au un gust mai slab decat varianta conventionala.

Vestea buna este ca adoptarea unui stil de viata BIO se poate face extrem de simplu. Nimic nu trebuie sa fie complicat sau costisitor.  De la produse de ingrijire personala pana la modalitati de a va ecologiza casa, exista produse dedicate oricui.

“ Exista o multime de chimicale in aproape tot ce folosim si efectele acestora asupra corpului uman nu au fost studiate suficient. Deci nu prea stim exact cat de tare ne afecteaza. Stim 100% ca nu sunt bune, dar in loc sa ne expunem la ele dintr-o data... noi ne expunem la ele in decursul a zeci de ani. Nu are cum sa fie bine. Dar exista o multime de alternative extraordinare, care au grija de noi si de planeta noastra... fara sa ne goleasca buzunarele si fara sa-si piarda din eficienta. Ecozar este un magazin online in care incercam sa promovam o viata mai sanatoasa si mai fericita este in primul rand cu ajutorul a mii de produse Bio si Eco, variante mai sanatoase decat ceea ce gasim pe rafturile supermarketurilor.”, Claudia Nicolae - fondator Ecozar.

Si pentru ca se apropie perioada Pastelui, te ajutam cu cele mai utile idei de cadouri ecologice pe care le poti oferi in dar celor dragi, sau chiar tie!

Fulgi de baie Good Night cu magneziu si lavanda, OsiMagnesium 

 Pentru iubitorii de sport si nu numai ai la dispozitie un produs absolut revolutionar care ajuta la disparitia oboselii, rezolva deficientele de magneziu si are un efect de relaxare profunda. Dizolvati in apa calda, fulgii de magneziu Osimagensium asigura o baie medicinala, care alunga crampele sau durerile musculare, durerile articulare ori febra musculara. Fulgii de baie cu magneziu Good Night sunt imbogatiti cu lavanda si ajuta la un somn linistit.

Produsele OsiMagnesium folosesc solutie salina de clorura de magneziu pura (calitatea Zechstein Inside) extrasa de la o adancime de 2000 de metri, de la Marea Antica Zechstein din Tarile de Jos, pentru restaurare eficienta si rapida din nivelurile intracelulare de magneziu. Aceasta apa de mare straveche este extrem de sarata si are un concentrat de 31% clorura de magnezium in comaparatie cu oceanul, care nu are decat 3% sare (clorura de sodiu). Datorita acestei concentratii mari de sare, da senzatie uleioasa fata de apa de mare normala. Osimagnesium este cel mai pur magneziu, extras din zacamintele preistorice din marea Zechstein, veche de peste 250 de milioane de ani. Pret: 22 lei.

Ceai Ayurvedic

Ce poate fi mai placut decat o cana de ceai cald cu lamaie si menta sau rooibos? Indiferent care sunt preferintele in materie de ceai, pe Ecozar.ro ai la dispozitie peste 30 de variante de ceai ayurvedic.  Yogi Tea produce ceaiuri delicioase din ierburi si condimente, bazate pe retete unice de ceaiuri ayurvedice, care promoveaza starea de bine. Radacinile Yogi Tea provin din invataturile ayurvedice de peste 3000 de ani, care ne invata despre echilibriul dintre corp, minte si suflet. Pret: de la 12 lei.

Cafea instant cu ciuperci medicinale

Nici iubitorii de cafea nu sunt uitati si acum le poti face un cadou unic: Cafeaua Four Sigmatic cu Chaga si Cordyceps . Un produs perfect ce echilibreaza mintea cu corpul pentru a evita starile de nervozitate, cu acelasi gust de cafea veritabil, dar sanatate pura pentru organism. Pentru un plus de savoare poti prepara cu lapte, lapte vegetal sau spuma de lapte si poti adauga scortisoara, ulei de cocos sau indulcitori naturali. Ciupercile medicinale Chaga si Lion's Mane, din cafeaua Four Sigmatic sustin un sistem imunitar puternic si se ocupa cu starea de bine a organismului pentru intreaga zi. Produsul se gaseste exclusiv pe ecozar.ro la pretul de 81 lei.

Unt fin de arahide

Pentru gustarile sanatoase dintre mese, ofera celor dragi mici sau mari, un borcan plin de savoare! O felie de paine prajita cu unt de arahide si banane iti aduce pe loc o portie zdravana de energie si buna dispozitie. Untul de arahide nu contine ulei de palmier, zahar sau sare, este  potrivit pentru vegani si este certificat organic Soil Association. Pret: 22 lei.

Crema de ciocolata

Evident ca niciun parinte nu poate spune nu atunci cand cel mic are pofta de ciocolata. Si cum ierpursul de Paste vine cu multa ciocolata, ce-ar fi ca anul acesta sa aduca un borcan de ciocolata numai buna de intins de paine, dar sanatoasa! Crema de ciocolata tartinabila 100% naturala Sweet Freedom are cu 75% mai putina grasime si mai putine calorii, fata de produsele similare existente pe piata. Produsele Sweet Freedom nu cotin aditivi, lapte, gluten, conservanti, ulei de palmier si nu sunt prelucrate chimic. Aceste produse contin doar dulceata fructelor. Cu doar 14 calorii per lingurita, crema de ciocolata va deveni in curand preferata intregii familii! Produsul se gaseste exclusiv pe ecozar.ro la pretul de 29 lei.

Lotiune protectie solara pentru intreaga familie cu SPF 45+

Iubim soarele pentru ca ne da o stare de bine, ne incarcam cu energie si orice zi cu soare este cu zi cu multe zambete! Soarele insa poate avea si efecte negative mai ales asupra pielii, dar cu o lotiune pentru protectie solara ai scapat de aceasta grija. Alege un cadou ideal pentru intreaga familie, un produs ce ofera protectie solara  adecvata tuturor membrilor, disponibila intr-un format practic de 113 g pentru a-l putea lua oriunde. Lotiunea protectie solara SPF 45 cu protectie UVA/UVB, non-grasa, fara ulei,rezistenta la transpiratie, este ideala pentru activitatile in aer liber, pentru drumetii, joaca sau inot, ajuta la prevenirea arsurilor solare, care pot duce la imbatranire prematura. De asemenea contine antioxidanti din extract de acai, principal ingredient in tratamentele anti-ageing. Pret: 87 lei.

Sapun anticelulitic

Un cadou perfect pentru orice femeie! Un produs natural, exfoliant si anticelulitic. Integrat in programul de eliminare a celulitei (care trebuie sa includa si sport si o alimentatie sanatoasa), sapunul natural "SOS Cellulite" reduce aspectul de coaja de portocala redand pielii finetea, elimina celulele moarte, stimuleza circulatia la nivelul zonelor afectate prin masajul zdravan pe care il ofera, pregatind pielea pentru aplicarea uleiului sau cremei anticelulitice. Ingredientele cheie pe care le contine sunt cafeaua macinata, ghimbirul si uleiurile esentiale detoxifiante (lamaie, ienupar, lavanda). Pret: 14 lei.

Sapun solid pentru ras/barbierit Shea Butter

Din trusa de barbierit a barbatilor nu ar trebui sa lipseasca un sapun solid pentru ras. Un cadou util si organic in acelasi timp, sapunul solid pentru barbierit Lamazuna poate fi folosit fara sa fie nevoie de pamatuf. Sapunul produce o crema spumoasa din abundenta care protejeaza si hidrateaza pielea si face barbieritul sau rasul foarte facil. Lasa pielea foarte fina si hidratata, datorita untului de shea organic din compozitie. Pret: 62 lei.

Ecozar iti ofera acces la lumea BIO inca din 2008. Pe Ecozar ai mai mult decat o gama uriasa de produse de calitate, ai acces la conceptul de SLOW LIVING. Pe Ecozar gasesti zilnic multe produse atragatoare, ca sa-ti faci viata mai usoara, mai sanatoasa… si poate chiar mai relaxanta. Intra pe www.ecozar.ro, profita de reducerea de bun-venit si alege cadourile perfecte pentru tine si cei dragi!

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea