Carti

# librex #vanzare carti #carti

Top 5 cele mai bine vandute carti de pe LIBREX in luna aprilie, pe care le poti comanda cu transport gratuit!

Inca putin si vietile tuturor oamenilor vor fi putin mai relaxante. In curand, se va incheia starea de urgenta din tara si va trebui sa fim mult mai responsabili decat inainte. Inca nu se stie cum vor arata vietile noastre dupa 15 mai, dar suntem siguri ca toata aceasta perioada a avut si partile ei bune. Oamenii au devenit mai empatici, au inceput sa aiba mai multa grija de ei si de cei dragi si au pus sanatatea pe primul loc.

Si mai este un aspect interesant: in aceste doua luni, de cand oamenii stau acasa, au crescut vanzarile de carti, ceea ce nu poate decat sa ne bucure. Cititul este nu doar relaxant, dar si foarte bun pentru sanatatea mintala a tuturor persoanelor, deoarece stimuleaza creierul.

Daca si tu te numeri printre persoanele care au inceput sa citeasca mai mult in perioada aceasta si iti doresti sa pastrezi bunul obicei capatat, avem o veste pentru tine: inca mai poti comanda carti cu livrare gratuita de la libraria online LIBREX, sustinand astfel si campania ,,Solidari cu tine”. Aceasta are rolul de a sprijini cat mai multe persoane sa citeasca si de asemenea sa contribuie la educatia unor copii si adolescenti din medii defavorizate. Concret, campania se bazeaza pe urmatoarele actiuni:

- Transport gratuit pentru fiecare comanda plasata pe LIBREX, indiferent de valoarea ei

- Semne de carte speciale #CititulInVremeaCOVID oferite la fiecare comanda

- In parteneriat cu Fundatia World Vision Romania, LIBREX doneaza 400 de carti copiilor care nu au acces la educatie in perioada aceasta. Poti sustine si tu aceasta initiativa, cumparand vouchere de pe site.

Iar daca ti-am atras atentia si vrei sa citesti cat mai mult in aceasta perioada, dar nu stii ce titluri sa mai alegi, in continuare iti vom prezenta TOP 5 cele mai bine vandute carti de pe LIBREX in luna aprilie. Sunt carti apreciate de catre mii de persoane, asa ca sigur le vei gasi si tu atractive! Totusi, inainte sa iti prezentam topul, vrem sa iti recomandam o carte noua, ce sigur va ajunge in topul vanzarilor in curand: Creionul de tamplarie de Mircea Cartarescu. Daca iti place acest autor, cu siguranta vei aprecia si noul titlu. Revenind la topul cartilor, in continuare poti afla care sunt acestea!

1. Conversatii cu Dumnezeu vol. I+II+III - Un dialog neobisnuit - Nealle Donald Walsch: nu este de mirare ca aceste volume se afla pe primul loc, intr-o perioada in care tot mai multe persoane se simt vulnerabile si se tem pentru viitor. Este o carte despre cum poti si tu sa inlaturi teama si sa iti schimbi viata radical, bucurandu-te de fiecare clipa.

2. Pachet Jamila Cuisine - Set 2 Volume: deoarece majoritatea restaurantelor a fost inchisa, iar oamenii au avut mai mult timp la dispozitie, nu este de mirare ca aceste carti cu retete delicioase au fost in topul vanzarilor pe luna aprilie.

3. Colectia completa Pettson & Findus. Set 9 carti: din top nu puteau sa lipseasca si cartile pentru copii. Deoarece scolile si gradinitele au fost inchise, parintii au avut mai mult timp sa se ocupe de cei mici si sa le citeasca mai multe povesti. Aceste carti sunt foarte indragite pentru ilustratiile lor si pentru povestile in sine.

4. Tarotul Rider Waite: este o adevarata surpriza, mai ales ca vorbim despre carti de tarot. Mai mult ca sigur, tot mai multe persoane au dorit sa afle viitorul, in contextul actual. Daca si pe tine te preocupa aceasta ramura a ocultismului, acest set de carti de tarot si brosura cu instructiuni, s-ar putea sa fie ceea ce iti trebuie.

5. Oamenii fericiti citesc si beau cafea: este un roman care cu siguranta te va surprinde, despre cum tragediile din viata unei persoane pot fi depasite, chiar si in momentul in care totul pare pierdut.

Speram ca ti-au placut cartile recomandate si ca vei achizitiona macar una!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din carti

Top

Cauta-ti perechea