De prin lume adunate

#bucuresti #librarii #carte straina

Top 3 librarii de carte straina din Bucuresti

Pasionatii de limbi straine pot cumpara cartile preferate in limbile dorite, direct din librarii. In Bucuresti, se afla cateva librarii de carte straina, unde se gasesc lucrari din cele mai variate domenii.


1. Libraria Anthony Frost

Libraria Anthony Frost este una dintre primele libarii din Bucuresti unde se gasesc carti in limba engleza. Aici se gasesc titluri de arta, arhitectura, literatura pentru copii, fictiune, biografii, beletristica si calatorii. Tot in aceasta librarie se gasesc si benzi desenate, albume de fotografie si carti din lumea muzicii si filmului.

Libraria Anthony Frost se afla pe Calea Victoriei, la numarul 45. Este deschisa de luni pana sambata intre orele 10.00 - 19.00 si duminica intre orele 10.00 - 14.00.


2. Libraria Kyralina

Kyralina este singura librarie de carte franceza din Bucuresti, unde se gasesc lucrari scrise de autori clasici si contemporani, noutati din domeniul stiintelor umane, benzi desentate si romane grafice.

Deschisa de francezi get-beget, libraria are rezonante romanesti, numele sau fiind inspirat de personalul Kyra Kyralina al lui Panait Istrati.

Libraria Kyralina se afla pe strada George Enescu, la numarul 8. Programul de functionare este de marti pana sambata intre orele 10.00 - 20.00 si duminica intre orele 12.00  si 18.00.


3. Libraria Nautilus

Libraria Nautilus este una dintre cele mai vechi librarii de carte straina din Bucuresti, cu o oferta variata. Aici se gasesc carti pentru copii si adolescenti, literatura clasica si contemporana, albume de arta si design si enciclopedii. De la aceasta librarie, cartile pot fi comandate si online.

Libraria Nautilus se afla pe strada Arhitect Ion Mincu, la numarul 17. Este deschisa de luni pana vineri intre orele 9.00 - 18.00 si sambata intre orele 9.30 - 13.00.

Sursa foto: institutfrancais-roumanie.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea