De prin lume adunate

#copilarie #povesti de craciun #carti de craciun #povesti nemuritoare

Top 3 cele mai frumoase carti de Craciun

De Craciun ofera celor dragi povesti nemuritoare care le vor face sarbatorile mai frumoase si le vor aminti de copilarie! In aceasta perioada, in librarii se gasesc numeroase astfel de carti de Craciun, care abia asteapta sa ajunga in tolba mosului. Afla mai jos care sunt cele mai frumoase carti de Craciun!

"Poveste de Craciun" de Charles Dickens. "Poveste de Craciun" surprinde spiritul Craciunului si prezinta povestea lui Ebenezer Scrooge, un batran ursuz care ii priveste cu ura pe toti cei din jur. In noaptea de Ajun, batranul primeste vizita neasteptata a trei fantome, care il poarta intr-o calatorie uimitoare, care il transforma radical.

"Cartea de Craciun" de Selma Lagerlof. In perioada Craciunului, aceste povestiri vor face deliciul tuturor copiilor mari si mici. Amintirile din copilarie, intamplarile din viata oamenilor de rand, legendele despre Isus si miturile nordice sunt doar cateva dintre istorioarele adunate in aceasta colectie.

Povesti de Craciun. Albumul cuprinde povesti magice, pentru toti cei care vor sa se lase invaluiti de magia sarbatorilor de iarna. Colectia cuprinde povetioare si istorisiri de Hans Christian Andersen, Fratii Grimm, Selma Lagerlof, Lev Tolstoi si Mark Twain.

Sursa foto: pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea