De prin lume adunate

#teatrul masca #1 decembrie #ziua nationala

Teatrul Masca sarbatoreste Ziua Nationala

Joi, 1 decembrie, Teatrul Masca a pregatit o serie de evenimente menite sa marcheze Ziua Nationala a Romaniei . Bucurestenii sunt asteptati incepand cu ora 12.30, la statia de metrou Unirii 1 la spectacolul "Traditii".



Spectacolul aduce in prim plan viata satului romanesc, un univers mitic in care traditiile folclorice se patreaza intacte.

"Latura culturala este o componenta importanta a identitatii si constiintei nationale, iar Ziua Nationala reprezinta pentru fiecare dintre noi un bun moment de a ne intoarce la valorile si traditiile care ne definesc ca popor. Iubiti-va tara, respectati-va istoria!", declara Mihai Malaimare , directorul Teatrului Masca.

Sala Jacques Lecoq va gazdui incepand cu ora 15.00 spectacolul "Iunia", un exercitiu despre emotii, adevar si sinceritate. De la ora 19.00, la Sala Mare, publicul va putea urmari cabaretul tragi-comic "Gigi Amoroso".

Spectacolul Iunia inseamna un exercitiu despre emotii, adevar si sinceritate. Iunia este o artista singura, in jur de 45 de ani care a ales intotdeauna cariera ei de cantareata in locul unei familii. Stabilitatea, siguranta si incredearea unei familii nu au atras-o tocmai pentru ca singuratatea si independenta sunt singurele lucruri care au condus-o pana acum in viata.

Desi ideea de a avea un sot si poate si un copil sau doi a incantat-o, niciodata nu a recurs la vreun compromis in defavoarea statutului ei de artista. A fugit de unii partenerii care ii sugerau ca nu poate fi niciodata mai mult decat o cantareata de club sau de alti parteneri, cei care o considerau neimplinita.

Gigi Amoroso este un fel de Casanova naiv, sincer, pentru care femeile sunt flori pe care trebuie musai sa le culegi. El nu alege si buchetul sau este unul viu colorat, cu aerul unuia din flori de camp . Gigi Amoroso poate fi povestea derizoriului din viata fiecaruia dintre noi.

Intrarea la ambele spectacole este libera in limita locurilor disponibile.

Sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei se inscrie in categoria proiectelor social-culturale sustinute in fiecare an de Teatrul Masca.

Teatrul Masca se afla pe Bulevardul Uverturii, la numarul 70. Pretul unui bilet este cuprins intre 10 si 25 de lei. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.430.50.55.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea