De prin lume adunate

#teatru #spectacol #pacr #herastrau #masca #ziua mondiala a mediului

Teatrul Masca organizeaza Ziua Mediului

Teatrul Masca organizeaza pe data de 5 iunie, de la ora 18.00, in Parcul Herastrau din Bucuresti, un eveniment dedicat Zilei Mondiale a Mediului.

Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite a decis, in 1972, ca ziua de 5 iunie sa devina ziua mondiala a Mediului, cu scopul de a creste gradul de constientizare cu privire la necesitatea de protejare a mediului inconjurator. In fiecare an, ziua mondiala a mediului este sarbatorita in intreaga lume prin manifestari artistice, intreceri sportive, plantari de copaci, campanii de reciclare sau curatenie si alte actiuni in folosul comunitatii.

Evenimentele organizate anul acesta cu prilejul Zilei Mondiale a Mediului se desfasoara sub deviza Many species, One planet, One Future, anul 2010 fiind declarat de Natiunile Unite Anul Biodiversitatii. Pentru a marca Ziua Mondiala a Mediului, Teatrul Masca va invita la cea de a unsprezecea editie a Zilei Mediului, sambata, 5 iunie, in Parcul Herastrau, la intrarea din Piata Charles de Gaulle.

Teatrul Masca va prezenta in premiera spectacolul Minunea, special realizat pentru acest eveniment. Spectacolul va dura doua minute, se va relua timp de o ora si se va desfasura intr-un cort special amenajat. Teatrul Masca va invita si la piesa Gardienii se intorc.

Prima parte a spectacolului este realizata din momente de improvizatie, iar cea de a doua va consta intr-un concert sustinut de actorii de la Masca, in chip de gardieni, spectacol cu un mare succes la public. De asemenea, intr-un cort special amenajat, vor putea fi urmarite filme pe teme de mediu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea