De prin lume adunate

#teatrul masca #muzica live #biblioteca #jazz teatrul masca

Teatrul Masca, muzica live si un nou concept de biblioteca

Miercuri, 12 octombrie, de la ora 19.00, in foaierul salii Jacques Lecoq va debuta proiectul "La biblioteca".



In fiecare zi de miercuri, de trei ori pe luna, foaierul va deveni o biblioteca care va gazdui si un eveniment muzical: concert de jazz sau muzica simfonica. Spectatorii vor avea astfel o alternativa la muzica ascultata pe scara larga.


Muzica de calitate intr-o atmosfera unica


"Prin acest proiect urmarim sa transformam sediul nostru intr-un taram al evadarii in tot ceea ce inseamna arta. Teatrul, muzica, dansul sau lectura sunt parti din fiecare dintre noi, universuri unde ne regasim si ne reinventam. Sunetul chitarei, atat de aproape de sufletul oricarui artist rascoleste sentimente, rezoneaza cu intreaga fiinta, creeaza lumi.

Veniti sa redescoperiti placerea cititului, nu renuntati la muzica de calitate, experimentati o seara inedita intr-o atmosfera unica", ne indeamna Mihai Malaimare , directorul Teatrului Masca.

Proiectul va debuta cu un recital de chitara al lui Costin Soare care propune o calatorie muzicala prin doua teritorii in care sufletul locuitorilor este aproape sinonim cu cele sase corzi ale chitarei: arealul Peninsulei Iberice.

Cu muzica sa flamenco , impleteste pasiunile extreme cu momente de lirism si lumea Americii de Sud, in care exuberanta dansurilor contrasteaza puternic cu depanarea lenta, aproape hipnotica a starilor sufletesti.


Concerte de pian si jazz la Teatrul Masca


Pe 19 octombrie publicul va putea asista la un concert de pian la patru maini in interpretarea Veronei Maier si a Manuelei Giosa. Lucian Maxim (percutie) si Alexandru Anastasiu (vibrafon) vor fi protagonistii serii de 26 octombrie , iar pe 16 noiembrie spectatorii sunt asteptati la un recital de pian al lui Stefan Lovin.

Pretul unui bilet la spectacolele teatrului Masca sunt intre 10 si 20 de lei, in functie de sala in care se desfasoara.

Teatrul Masca se afla pe Bulevardul Uverturii, la numarul 70. Mai multe detalii poti obtine la numarul de telefon 021.430.50.69.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea