De prin lume adunate

#teatru #fotografie #expozitie #muzeul taranului

Teatru frame by frame

Alexandru Maftei, Mihai-Gruia Sandu si trupa Dell'Arte va invita la vernisajul expozitiei "Fotografia Dell'Arte" marti, 3 feb, ora 19:00 la Clubul Taranului.

Publicul este poftit la o "degustare de spectacol"- prezentarea spectacolului spionat de fotograf. Imaginile surprind actorii in timpul lucrului, urmarind evolutia de la persoana la personaj, de la firesc la teatralitate.

Trailer de teatru

Micro-spectacolul este realizat in maniera trailer-elor de film. Un "trailer de teatru" care pune sub semnul intrebarii si al ironiei totul, pornind chiar de la prezenta actorilor pe scena si constructia personajelor. Spectatorul e un consumator caruia i se servesc spre a fi digerate temele lui preferate, locuri comune din filme, reclame, teatru, toate rasturnate.

Clasica ramane calitatea si rigoarea lucrului si a mijloacelor folosite de la gag-uri de commedia dell'arte pana la alegerea peliculei in defavoarea digitalului.

Protagonisti sunt Mihai-Gruia Sandu, Ana Craciun, Smaranda Gabudeanu , Radu Craciun, Andra Sandu si Ana Cucuta.

Alexandru Maftei este regizor de film pasionat de fotografie. "Fotografia Dell' Arte" este prima lui expozitie. Proiectele viitoare includ un album cu oamenii din 2 Mai.

Din 10 februarie expozitia se muta la Biblioteca Nationala , iar din martie va putea fi vazuta in deschiderea noului Studio de teatru UNESCO-ITI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea