De prin lume adunate

#la scena #teatru de vara # teatru bucuresti

Teatru de vara in Bucuresti

Chiar daca teatrele intra in vacanta pe perioada verii, in Bucuresti exista numeroase cluburi care organizeaza seri cu spectacole de teatru. La Green Hours, La Scena, Baraka, Godot sau Muse ai parte saptamanal de spectacole speciale de teatru.
 

Teatrul Luni de la Green Hours
 

De la proiectii de filme, concerte de muzica live, expozitii si targuri, pana la spectacole de teatru, clubul Green Hours are un program diversificat. Clubul se poate lauda ca a fost printre primele cluburi din Romania care au promovat conceptul de teatru independent. Green Hours se mai poate mandri si cu organizarea primului festival de Teatru Independent.

De-a lungul timpului, la Green Hours si-au lasat amprenta numerosi actori ai scenei romanesti: Marius Manole, Maria Buza, Tania Popa sau Dorina Chiriac. Spectacolele de teatru au loc in zilele de luni, miercuri si uneori si in week-end.

Clubul Green Hours se afla pe Calea Victoriei, la numarul 120, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 0788.452.485.
 

La Scena


Clubul La Scena este situat la intersectia Calarasilor cu strada Mantuleasa. Este un loc care pastreaza inca farmecul Bucurestiului interbelic si atmosfera de vechi conac boieresc. Acest spatiu ofera teatru, scenografie si o bucatarie interesanta cu un meniu ce cuprinde preparate denumite dupa spectacolele jucate aici de-a lungul timpului. Preparatele din peste, spaghetele si salatele au nume interesante: "Eu, tu si Costica", "Ziua in care nu s-a intamplat nimic" sau "Stiu sa astept si totusi astept".

Clubul La Scena se poate mandri cu faptul ca actori mari precum Valeria Seciu, Victor Rebengiuc sau Claudiu Bleont au acceptat propunerea de a juca teatru intr-un spatiu neconventional. Printre piesele pe care le poti vedea aici se numara: Niste dintr-astia, 5 acte de dragoste, Teatru sport, Intoarcerea de acasa, Iubiri inaccesibile, Girl gone, Flirt, Absolut Love sau Un cuplu ciudat. Clubul se gaseste pe Calea Calarasilor la numarul 55. Rezervari se pto face la numarul de telefon 0727.795.380.
 

old city


Old City Lipscani Beer Garden este situat in centrul vechi al Bucurestiului. Dispune de o capacitate totala de 300 de persoane si are o terasa interioara care poate gazdui minim 150 persoane. Este un bar potrivit pentru vizionarea meciurilor de fotbal si orice eveniment sportiv.

Pentru cei ce doresc mai multa intimitate si liniste, Old City are o gradina interioara. Aici poti asista la piese de teatru, lectii de tango, seri de muzica live, jazz si spectacole de Flamenco. Old City se afla pe strada Lipscani, la numarul 45.
 

club 99


Club 99 - The Comedy Club se afla in Piata Spania, pe Bulevardul Dacia la numarul 99. Clubul este de gandit de la inceput ca un club de stand up comedy. trupa deko a aparut acum 6 ani si a trecut prin numeroase schimbari de componenta pana a ajuns la configuratia din prezent: Vio, COSTEL si Teo.

Pe scena clubului, pe langa Vio, Costel si Teo, vor urca si alti performeri de stand up: Micutu', Natanticu, Aristocratii de Toma, Sergiu, Radu si Bordea. Showurile de stand up comedy cu Teo, vio si Costel vor avea loc in fiecare vineri si sambata, de la ora 20.00 si de la ora 23.00. Spectacolul de improvizatie, Zis si Facut va avea loc in fiecare miercuri de la ora 21.00. Rezervarile se fac la numarul de telefon 0733.500.301.

Spectacole de teatru pe timpul verii mai poti vedea si la terasa Baraka din Herastrau, la cluburile Godot si Muse din Centrul Vechi al Bucurestiului sau la Palatul National al Copiilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea