De prin lume adunate

#ceainarie #cafenea #tea&coffe festival

Tea & Coffee Festival la Bucuresti

In perioada 12 - 18 septembrie, in Bucuresti are loc cea de-a treia editie a Tea & Coffee Festival. Festivalul se desfasoara in numeroase cafenele si ceainarii din capitala.

Ceaiul si cafeaua nu sunt simple bauturi, ci singurele ce au in spate o istorie, o traditie si o intreaga cultura extrem de complexa. Tea& Coffee Festival doreste sa promoveze latura social-culturala a consumului de ceai si cafea, sa aduca in actualitate traditiile servirii ceaiului, muzica, dansul si teatrul.
 

Programul Festivalului Tea and Coffee


Festivalul Tea & Coffee ofera spectacole si seri tematice care vor face savurarea ceaiului si a cafelei o experienta delicioasa.

Luni, 12 septembrie, la Casa Vlaicu incepand cu ora 20:00, vor canta Calin Torsan, acompaniat de Samsa Stoianovici la saz. Seara va avea un iz mediterian, cu arome proaspete si pline de soare si caldura. Se va degusta ceai rize/tuareg. Intrarea este 15 lei.

Marti, 13 septembrie, la Gradina Verona -Carturesti va avea loc Seara Japoneza, unde va asteapta, cu incepere de la orele 17:00 o expozitie de Bonsai, la 17:30 o demonstratie de Ikebana , la 18:15 are loc un spectacol de dans traditional Japonez/parada de kimono/caligrafie, iar la ora 19:00 esti asteptat in lumea ceremoniei ceaiului. Intrarea este libera.

Miercuri, 14 septembrie, ora 20:00, la Cafepedia va avea loc concertul sustinut de Irina Sarbu Band, intitulat Jazz cu Aroma de Cafea. Vei admira si degusta cocktailuri de ceai si cafea, realizate in stil Latte Art. Intrarea este 15 lei.

Joi, 15 septembrie, ora 20:00, la Ceainaria Rendez-Vous va avea loc expozitia de fotografie "Portret la o cafea". Fotografiile vor infatisa vedete care performeza în cafenele. Intrarea este libera.

Vineri, 16 septembrie, la Serendipity va avea loc seara braziliana, definita de concertul special Bossanova, sustinut de Luiza Zan si chitaristul Alex Man. Concertul va incepe la ora 21:00, iar intrarea este 15 lei.

Tot vineri, la sala Dalles Revolution vei admira si degusta cocktailuri de ceai si cafea, realizate in stil Latte Art. De la ora 19:00 va avea loc o prezentare de moda Japanase Jungle Jam.

Sambata, 17 septembrie, la Cafeneaua Dalles va avea loc seara argentiniana. Intre 17:00 si 17:15 va avea loc o demonstratie de tango argentinian. Intrarea este gratuita.

Duminica, 18 septembrie, la ora 17:00, la Godot Cafe Teatru va avea loc spectacolul "Bullets over Lipscani" dupa Woody Allen, in regia lui Eugen Gyemant. Intrarea este 20 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea