De prin lume adunate

#targuri #nunta #targuri nunta

Te casatoresti in 2013? Vezi ce targuri de nunta au loc in aceasta perioada

Nunta este unul dintre cele mai emotionate si asteptate evenimente din viata noastra, insa de cele mai multe ori organizarea evenimentului reprezinta o adevarata provocare. Solutia este data de targurile de nunti, care ofera servicii complete pentru o nunta de vis. Afla mai jos ce targuri de nunti au loc in aceasta perioada!


Sibiu Wedding Days

La Sibiu Wedding Days vei gasi cele mai noi tendinte in materie de nunti pentru anul 2013. Organizat in Sala Transilvania, in perioada 25 - 27 ianuarie, targul te asteapta cu numeroase oferte pentru o nunta de vis. In cadrul targului vor avea loc si concerte ale formatiilor de nunta si prezentari de rochii de mireasa.


Nunta la Palat in Cluj

In perioada 18 - 20 ianuarie, la Muzeul de Arta din Cluj Napoca are loc targul de nunti "Nunta la Palat". Aici vei gasi cele mai proaspete idei despre organizarea nuntii perfecte, decoruri indraznete si rochii pentru mirese inedite.


Expomariage la Bucuresti

In perioada 18 - 20 ianuarie esti asteptat la targul "Expomariage" care are loc simultan la Hotelul JW Marriott si Palatul Parlamentului. Daca esti in cautarea rochiei de mireasa sau a serviciilor si produselor dedicate pregatirii nuntii, aici este locul potrivit in care poti gasi tot ceea ce ai nevoie.

Sursa foto: comesingapore.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea