De prin lume adunate

#targ #vintage #handmade #accesorii #parc #bucuresti

Targuri pe final de saptamana in Bucuresti

Sfarsitul acestei saptamani se anunta plin de evenimente pentru amatorii de targuri. In capitala sunt organizate doua astfel de targuri: vintage si handmade, unde vizitatorii vor gasi produse lucrate manual, decoratiuni dar si obiecte rare, de colectie.

Targ Vintage

La finalul acestei saptamani, in zilele de 24, 25 si 25 iulie, are loc Targul Vintage pe Bulevardul Aviatorilor din Bucuresti, pe trotuarul dinspre parcul Kiseleff. Cei pasionati de moda secolelor trecute vor avea ocazia sa admire si sa cumpere piese unicat, accesorii sic, parfumuri, dar si produse fabricate din materiale reciclate .

In timp ce la Paris si Londra magazinele de haine vintage sunt foarte scumpe, in Romania fenomenul este sustinut doar de cateva magazine virtuale si targuri de haine, accesorii si obiecte vintage . Cele mai valoroase piese vintage sunt cele din epoca victoriana si edwardiana (1850-1900), insa romancele prefera produsele de designer ale anilor '50 - '60 care pot fi purtate cu usurinta pe strada.

Maya Summer Fair

Duminica, 26 iulie, are loc targul de produse handmade Maya Summer Fair. Vizitatorii targului vor gasi produse lucrate manual precum cercei, bratari, coliere, brose, bentite, genti, hainute sau decoratiuni interioare. La targ vor participa 30 de expozanti, care mesteresc tot felul de accesorii din lut, ceramica de modelaj, lemn, piele, sticla, precum si gentute din textil si tricouri pictate manual.

Targul se desfasora intre orele 11 - 19, in Clubul Maya, de pe Calea Mosilor, numarul 138. Intrarea este libera. Tot la targ vei fi asteptat cu prajiturele si premii handmade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea