De prin lume adunate

#targuri #evenimente #targuri bucuresti #evenimente bucuresti #targuri mai

Targuri la sfarsit de mai in Bucuresti

In acest weekend, in Bucuresti au loc cateva targuri interesante, de la care nu trebuie sa lipsesti. Aici vei gasi produse traditionale, haine si accesorii unicat.

Piata taraneasca la Muzeul Taranului Roman

Intre 25 si 27 mai, de vineri pana duminica, de dimineata pana dupa-amiaza tarziu, producatorii handmade te asteapta la Muzeul National al Taranului Roman, la Piata Taraneasca, cu produse traditionale romanesti si nu numai.

Telemea, urda, cas afumat, branza cu busuioc sau patrunjel, branza de burduf si in coaja de brad, pastrama delicioasa, carnati si caltabos, precum si alte delicii specifice zonelor de unde provin. Si cum pastrama nu merge decat udata din belsug, la targ vei gasi palinca si licoare salajana.

Li se adauga produse traditionale din carne de porc, vitel, oaie, gasca din Galati. La targ vei gasi si siropuri din muguri de brad si din fructe de padure, dulceturi de afine, capsune, prajituri muntenesti si maramuresene, cozonaci, ciocolata de casa si halvita din miere si alte deserturi delicioase. Nu vor lipsi magiunul, mierea de albine si turta dulce, covrigii de la Pitesti si kurtos kalacs.

Din Muntii Apuseni vei gasi ceaiuri, tincturi, siropuri si alifii terapeutice, sapunul aromat din plante medicinale. Vor intregi atmosfera mesterii cu podoabe, ii traditionale, lemn si alte mestesugareli.

Dress to Impress la Vintage Pub

Dress to Impress te invita sa iti schimbi sau sa iti reinnoiesti garderoba la inceputul sezonului cald. Culori si texturi, creatii mai noi sau mai vechi fac diferenta, iar Targul vintage, handmade & designers este locul potrivit pentru redefinirea personalitatii in functie de vestimentatie si accesorii.

Piese minimaliste, culori neutre, skinny jeans negri, balerini, bijuterii de clasa si berete si esarfe vaporoase, iata cateva elemente simbol care se vor regasi in expozitiile Dress To Impress. Pretul biletului de intrare este 10 lei.

Romanian Boat Show

Romanian Boat Show este o expozitie de yachturi, ambarcatiuni si accesorii. Cel mai longeviv targ de yachturi, ambarcatiuni si accesorii din Romania, Romanian Boat Show, se afla anul acesta la cea de-a 7 editie. Evenimentul se desfasoara in Piata Constitutiei din Bucuresti, intre 23 si 27 mai.

Romanian Boat Show gazduieste peste 20 de expozanti din Romania si Bulgaria. Distribuitori si producatori de renume vor prezenta, pe parcursul a 5 zile, yachturi, barci cu si fara motor, veliere si accesorii. Atat expozantii, cat si sponsorii evenimentului promit 5 zile de distractie, eleganta si emotie pentru a sarbatori asa cum se cuvine Romanian Boat Show 2012.

Targul de floricultura Florshow Romania

Florshow Romania este numele noului targ dedicat pasionatilor de Floricultura. Targul va avea loc la Bucuresti, intre 24 si 27 mai. Evenimentul se desfasoara in cadrul complexului Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti si in zona centrala a Parcului Herastrau. Targul va fi deschis marelui public zilnic, intre orele 10 - 18. Intrarea este gratuita.

Manifestarea gazduieste doua zone distincte: zona business si zona consumer. Prima este amenajata in interiorul Salii de Sport Agronomia si este dedicata profesionistilor din domeniu. Bucurestenii vor fi cu siguranta atrasi de zona amenajata in Parcul Herastrau - ExpoFlora unde expozantii vor prezenta si vinde publicului larg toata gama ce tine de universul plantelor ornamentale, accesorii pentru gradina, produse de artizanat si agroalimentare traditionale romanesti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea