De prin lume adunate

#targuri #vintage #handmade #produse gastronomice

Targuri la final de saptamana in Bucuresti

Sfarsitul de saptamana aduce in prim plan cateva targuri intersante. Vei gasi produse handmade si vintage, accesorii sau produse pentru intretinerea corporala. TOT in acest weekend are loc si un festival de cultura gastronomica. Aici poti degusta cateva dintre cele mai apreciate preparate europene.

 

 

Bunatati gastronomice la Bucharest Food Festival

 

In perioada 24 - 26 septembrie in Parcul Tineretului are loc evenimentul de cultura gastronomica Bucharest Food Festival. Evenimentul isi propune sa promoveze zestrea gastronomica a fiecarui stat membru al Uniunii Europene sub motto-ul "Unitate prin diversitate". Prezenta fiecarui stat membru in parte aduce elemente de noutate si de originalitate pentru gastronomia europeana comuna.

Produse traditionale din Spania, Italia, Franta, Portugalia sau Olanda vor fi prezente la Bucahrest Food Festival. Vizitatorii prezenti la festival pot degusta si primi informatii despre mancarurile traditionale din aceste tari. De asemenea, publicul poate cumpara produse europene traditionale si originale intr-o mare varietate.

Inghetata cu trufe si parmezan este produsul vedeta al evenimentului. Este o reteta originala de inghetata si in premiera pe piata din Romania. Plantele aromatice vii prezente si ele intr-o varietate nebanuit de mare vor fi inserate in retete realizate la fata locului de catre maestrii bucatari.

Deschiderea evenimentului este programata pentru vineri 24 septembrie, la ora 13.00. Inchiderea  festivalului va avea loc duminica, 26 septembrie, l ora 20.00. Deschiderea va fi marcata de realizarea unui sandwich european, cu o lungime de 27 de metri lungime, care va reuni produse din Franta, Spania, Portugalia, Germania, Ungaria, Grecia, Olanda, Italia si Romania. Produsul va fi oferit gratuit publicului prezent.

Festivalul se desfasoara in Parcul Tineretului, la intrarea de la Liceul Gheorghe Sincai. Intrarea la eveniment este gratuita.

 

Pune-te in miscare la Wellfit Expo

 

Wellfit Expo are loc la acest final de saptamana la Baneasa Shopping City. Acest eveniment este singura expozitie internationala de fitness, wellness si bodycare. Vizitatorii Wellfit Expo vor afla ultimele noutati ale cluburilor de fitness, spa si saloanelor de intretinere corporala. De asemenea se vor bucura de reducerile oferite de acestia pe perioada targului.

Vor expune producatori, importatori si distribuitori de aparatura fitness, saune, spa si alte aparate si dispozitive necesare unui Wellness Center, suplimente nutritive si o gama variata de produse pentru Fitness, Indoor Sports, Aerobic, Body Building. Iubitorii de miscare vor putea participa la clase de step, kick aerobic, aerobic, taebo, pilates si yoga. Aceste Cursuri vor fi sustinute de invitati de top precum Rebbeca Small (Australia), Alfredo Petrosino (Italia), Jill Cooper (SUA), Dubravko Ratkajec (Serbia), Mihaela Elena Opria si Bianca Marcarov (Romania).

 

Expozitie de pisici sofisticate

 

In acest weekend, in zilele de 25 si 25 septembrie are loc la Romexpo expozitia Felina de toamna. La eveniment vor participa peste 300 de pisici de rasa din Romania, Ungaria, Ucraina, Italia, Serbia, Bulgaria, Israel, Rusia, Croatia, Turcia, Danemarca si Spania.

Prin fata juriului vor defila exemplare de norvegiene de padure, persane, maine coon, british shorthair, ragdoll, cornish rex, devon rex, singapura, albastre de rusia, bengaleze, burma, exotic shorthair, siberiana, abisiniana, siameza, orientala, chartreux, turkish van, sphinx sau Don sphinx. Atat sambata, cat si duminica vor avea loc etapele preliminare ale concursului. Finalistii celor patru categorii de grupe se vor intrece in marea finala pentru un loc pe podium.

Vizitatorii vor putea achizitiona o gama larga de produse si accesorii destinate atat pisicilor. In cadrul expozitiei va exista un colt de carte destinata copiilor. Candice Luana Dragota va lansa sambata, 25 septembrie, ora 14.00, cartea Povestiri din gradina cu pisici. Scriitoarea Oana Stoica-Mujea va fi prezenta cu romanele sale fantasy si politiste.
Targul este deschis la Romexpo, in pavilioanele 21 si 22, intre orele 10.00 - 17.00.

 

Expozitia de toamna de obiecte si accesorii lucrate manual

 

Este toamna si cu totii cutreieram magazinele in schimbarea garderobei. Fiecare cu dorintele, stilul si felul propriu de a fi. Nu trebuie astfel sa uitam accesorizarea. Toamna ne aduce mii de Culori, toate lucrate de mana, accesorii si obiecte unicat care vor pune in valoare stilul tau. Suprinde-i pe cei din jur cu un strop de gust asortat personalitatii tale.

In parcul Herastru are loc prima expozitie in culorile toamnei. La targ vei gasi cercei, brose,  agrafe, coliere, inele, bratari, masti venetiene, haine, tablouri, icoane pictate si magneti de frigider.

Targul are loc in Parcul Herastrau, la Insula Trandafirilor, in perioada 24 - 26 septembrie, intre orele 10.00 - 19.00. 

 

Green Fair la Green Hours

 

La Green Hours are loc un targ Green Fair. Green Fair este o expozitie cu vanzare de creatii handmade. Targul reuneste creatiile tinerilor artisti si promoveaza creativitatea, spiritul tanar si voluntariatul. Portile Green Fair sunt deschise sambata si duminica intre orele 10.00-18.00, iar intrarea este libera.

Toate creatiile sunt lucrate manual si in cea mai mare parte din materiale naturale. Hainute pentru copii, papusi din materiale textile, mic mobilier din lemn, accesorii vestimentare, gentute, obiecte de decor interior si bijuterii, sunt cateva din produsele pe care le veti gasi la targ.

 

Targ cu haine si accesorii vintage

 

Sambata si duminica, la restaurantul La Blanca va avea loc cea de-a patra editie a targului Absolutely Fabulous Fashion&Vintage fair. La acest targ vei gasi articole de imbracaminte si accesorii vintage. Vizitatoarele vor gasi si produse cosmetice, farduri si carti. Pot participa de asemenea la sedinte foto.

Targul are loc la Restaurantul La Blanca, de pe Calea Dorobantilor, numarul 18. Evenimentul este deschis in zilele de 25 si 26 septembire, intre orele 11.00 - 19.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea