De prin lume adunate

#targ #targuri #vintage #handmade #antichitati #bio

Targuri in Bucuresti

In acest weekend in capitala te asteapta cateva targuri cu obiecte handmade si vintage, un trag de antichitati si unul de cadouri pentru persoanele dragi. Tot in acest weekend poti merge si la targul dedicate persoanelor cu diabet sau boli de nutritie. Aici ai ocazia sa discuti cu medici specilizati, sa iti masori gratuit glicemia, dar sa testezi si mancaruri sanatoase.

 

Expo Diabet la Palatul Copiilor

 

Targul de Diabet si Nutritie Expo Diabet isi deschide portile pe 12 si 13 iunie, cu incepere de la orele 10.00, la Palatul National al Copiilor. Targul se adreseaza atat bolnavilor de diabet si familiilor acestora, celor care au probleme de nutritie, dar si persoanelor care, indiferent de varsta, vor sa se mentina sanatoase. Vizitatorii vor avea posibilitatea sa-si masoare, gratuit, glicemia si tensiunea, sub supravegherea medicilor specialisti si sa viziteze cele peste 20 de standuri cu produse sau servicii specifice, care sa previna aparitia diabetului sau sa-l controleze corect cand acesta deja s-a instalat.

Cei interesati pot gasi si incerca gratuit noutatile din sfera aparatelor de masurare a glicemiei. Acestea pot fi testate atat de catre diabetici cat si de catre persoanele care considera ca prezinta riscul de a face diabet, din cauza regimului alimentar, stresului la care se supun zilnic sau antecedentelor pe linie ereditara. La Expo Diabet se vor aduce in atentia publicului pompe de insulina si glucometre de ultima generatie, care au fost concepute sa usureze controlul glicemiei de care un diabetic trebuie sa se ocupe non-stop.

Din cadrul evenimentului nu vor lipsi demonstratiile de gatit mancaruri gustoase care cuprind elementele necesare unei diete sanatoase, necesare pentru persoanele supraponderale sau pentru cele cu diabet. La standurile expozitiei vizitatorii pot gasi si degusta produse alimentare "bio", din ingrediente naturale, fara coloranti, conservanti sau stabilizatori de aroma.

Totodata, doritorii vor fi serviti cu ceaiuri pentru cei cu probleme de nutritie, in cadrul unei ceainarii special amenajata, in spatiul targului. In cadrul expozitiei, incepand cu orele 11:00, vor avea loc, din ora in ora, prezentari de servicii si produse destinate unui stil de viata sanatos. Pe parcursul evenimentului, bunicii si parintii ii vor putea lasa pe cei mici la "Coltul Copiilor", un spatiu special amenajat pentru prichindei si unde acestia vor avea parte de numeroase surprize. Intrarea la targ este gratuita, iar programul de vizitare a targului pe parcursul celor doua zile este 10.00 - 18.00.

 

Targ de cadouri in Parcul Herastrau

 

In acest weekend, in Parcul Herastrau din Bucuresti are loc un targ de cadouri. Aici vei gasi cam tot ce iti doresti, de la lumanari si sapunuri parfumate, bijuterii, accesorii handmade, decoratiuni, CD-uri, pana la cadouri personalizate. Targul este deschis de vineri pana dumnica, intre orele 10.00 - 19.00, in parcul Herastrau, la intrarea Arcul de Triumf.

 

Targ de antichitati la Pavilionul H

 

Tot in acest weekend esti invitat la targul de antichitati din Parcul Herastrau, la Pavilionul H. Varietatea de obiecte vechi pe care le vei gasi la acest targ saptamanal include antichitati veritabile precum editii de colectie, fotografii din secolul al XIX-lea, piese de mic mobilier, tablouri, icoane, colectii de orologerie, monede, ilustrate, stampe, viniluri si placi de patefon si gramofon.In cadrul fiecarei expozitii vei putea gasi peste 50 de colectionari din Brasov, Timisoara, Sf. Gheorghe, Buzau, Galati, Braila , Iasi si Bucuresti. Targul este deschis de vineri pana duminica, intre orele 10.00 - 19.00.

 

Fabrica de handmade

 

Duminica 13 iunie, incepand cu ora 12.00, in clubul fabrica se deschid portile Fabricii de Handmade Breslo . Spatiul generos al terasei clubului Fabrica va gazdui cel mai important eveniment al Comunitatii artizanilor Handmade din Romania, Timp de opt ore. Tineri artisti dar si nume deja consacrate in domeniul handmade isi vor expune spre vanzare noile colectii. Mai mult decat un simplu targ handmade , Fabrica de Handmade Breslo le ofera vizitatorilor posibilitatea de a interactiona direct cu expozantii prin intermediul workshop-urilor organizate pe tot parcursul evenimentului.

"Coltul artistului" este un loc special amenajat in care 8 artizani vor prezenta in fiecare ora diferite tehnici personale de manufacturare a produselor. Cei mai curiosi si indrazneti vizitatori vor putea participa si, sub atenta indrumare a artistului, vor fabrica singuri diverse produse. Nu va lipsi nici "Maratonul de pictura", care va avea loc toata ziua pe cele trei mega panouri de pictura instalate in exterior. Atmosfera calda si relaxata va fi intretinuta de muzica si voie buna, cu prajituri si cadouri la intrare pentru toti participantii la eveniment.

 

Vintage Aperitif Party - targ de haine si accesorii

 

Sambata, 12 iunie, terasa Tago Mago va gazdui un targ de haine si accesorii, Vintage Aperitif Party, care va incepe la ora 10 dimineata si se va incheia la 19.00. Designeri tineri vor prezenta colectiile proprii de creatii vintage din care publicul va putea sa isi asorteze tinute retro-sic de vara. La cumparaturi te vei relaxa cu un "Aperitivo Italiano" din partea casei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea