De prin lume adunate

#timp liber #targuri #evenimente #evenimente bucuresti # targ de weekend

Targuri de weekend in Bucuresti

In acest weekend, in Bucuresti au loc cateva targuri pe care nu trebuie sa le ratezi. Vei gasi numeroase produse traditionale, muzica, carti, produse din ciocolata, dulceturi, gravuri sau antichitati.

In plus, au loc si concerte si expozitii interactive, pentru toate gusturile. Daca vrei sa iti redecorezi casa, nu rata targul de mobila de la Romaero Baneasa.

Targul de placeri urbane Mallipsitor

In perioada 20 - 23 septembrie, are loc Targul de placeri urbane Mallipsitor, care se va desfasura in Bucuresti Mall Vitan. Festivalul va fi integrat in evenimentele dedicate Zilelor Bucurestiului. In cadrul festivalului vizitatorii vor gasi carti, muzica, anticariate, cafea, ceai, braga, produse din ciocolata de la artizani din tara si strainatate, dulceturile de alta data, expozitie de fotografie, gravuri.

Totodata atmosfera va fi intregita si sustinuta de proiecte diverse care constau in prezentarea unei expozitii de palarii, prezenta pe aleile centrului comercial a unui flasnetar si a unor personaje imbracate in costume de epoca, prezentari, concursuri, tombole si premii.

Targ de fitness, wellness si bodycare

Wellfit Expo se desfasoara in perioada 21 - 23 septembrie, in cadrul World Trade Center Bucharest, fiind cel mai cunoscut eveniment de fitness, wellness si bodycare din sud-estul Europei. Pe durata celor 3 zile, evenimentul combina prezentari si evenimente de fitness si sport, Conferinta B2B pe data de 21 septembrie si Conventia Internationala de Fitness, care dureaza 3 zile.

La targ vei gasi echipamente de fitness si training, echipament sportiv si accesorii, echipament wellness, produse de beauty, produse de nutritie, servicii fitness, wellness si beauty.

Zilele Muzeului Taranului

Ca in fiecare an, de Ziua Crucii, Muzeul Taranului praznuieste cu expozitii, targ de icoane, lansari de carte, filme si muzici traditionale. Cea de a treia editie a Zilelor Muzeului taranului se desfasoara in perioada 13 - 23 septembrie, la Muzeul National al Taranului Roman.

La eveniment te asteapta "Targul iconarilor si al mesterilor cruceri", dar si "Targul boierului", cu numeroase bunatati traditionale romanesti.

Salonul International de Mobila si Accesorii

Cea de-a doua editie a Salonului International de Mobila, Echipamente si Accesorii are loc la Romaero Baneasa in acest weekend. Targul este dedicat industriei de mobila, produse finite din lemn, materii prime, materiale auxiliare si accesorii, decoratiuni interioare, utilaje si echipamente pentru prelucrarea lemnului.

Zilele culturii armene la Muzeul Satului

Pe durata a trei zile, la Muzeul Satului vor fi organizate spectacole de muzica si dansuri traditionale armenesti, fiind completate de expozitii de fotografie si obiecte vechi, dedicate tuturor categoriilor de varsta. Vizitatorii vor descoperi talentul si maiestria armenilor participand la atelierele de produse handmade, pictura si caligrafie dar si la proiectii de filme.

Rasfoind cartile din standul special amenajat, vizitatorii pot afla amanunte despre cultura, istoria sau gastronomia armenilor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea