De prin lume adunate

#timp liber #targuri #evenimente #targuri bucuresti #evenimente bucuresti

Targuri de weekend in Bucuresti

In acest weekend, in bucuresti au loc numeroase targuri pe care nu trebuie sa le ratezi. Vei gasi obiecte si accesorii handmade unicat, produse traditionale romanesti si multe alte bunatati.

La Brocante

La mijlocul lunii lui iulie, in zilele de 14 si 15, targul La Brocante continua in Centrul Vechi cu noi reprize de shopping, accesorii vintage si handmade, toate pregatite pentru garderoba ta din aceasta vara. Locul surprizelor pregatite de designeri va fi tot Vintage Pub. Targul va fi deschis vizitatorilor in acest weekend, intre orele 12.00 si 20.00.

Amosfera in care vizitatoarele targului vor fi primite de catre expozanti va fi una exotica, speciala, tema aleasa fiind Havana Style. Vei regasi astfel parfumul, muzica si starea acestui loc special, in centrul Bucurestiului, la cumparaturi. Intrarea la targ este libera.

Roaba de cultura

Proiectul "Roaba de cultura" ofera in mod gratuit alternative active pentru petrecerea timpului liber in natura, prin intoarcerea la valori, cultura si dialog. Prin "Roaba de cultura" cultura ajunge acolo unde sunt oamenii si reprezinta o alternativa la petrecerea timpului liber prin muzica, dans, pictura sau teatru.

Proiectul, desfasurat in Parcul Herastrau, zona Pescarus, propune publicului concerte, expozitii, cursuri de dans, ateliere de pictura si olarit, diverse activitati sportive, piese de teatru si proiectii de filme. Pasionatii de lectura pot inchiria carti, in mod gratuit, pe care le pot citi numai in spatiul amenajat. Cei care vor dori sa continue lectura a doua zi pot face o rezervare a cartii pentru 24 de ore.

Proiectul este multianual si se desfasoara in perioada martie - octombrie. Accesul in zona amenjata este liber sapte zile pe saptamana, in intervalul orar 10.00 - 22.00, de luni pana joi si 10.00 - 01.00, de vineri pana duminica.

Global Village

Global Village este un eveniment pentru toate varstele. Aduce impreuna oameni din toata lumea, mai mult de 15 culturi, arome, dansuri si zambete. Are loc pe 15 iulie la IRIS Titan Shopping Center. La acest eveniment vei avea ocazia sa mirosi si sa gusti mancare specifica din Egipt, Olanda, China si nu numai.

Pe parcursul intregii zile, auzul tau va fi incantat de muzica de toate genurile. din toata lumea. Vei invata si noi miscari de dans pe ritmurile muzicii internationalilor din Mexic, Malaezia si Pakistan. Vei lua parte la competitii culturale care te vor aduce aproape de castigarea unor premii.

Discover Moldova

Pana pe 15 iulie la Sun Plaza Shopping Center vei gasi o parte a Moldovei transpusa chiar in inima orasului. Toti cei care nu au ajuns sa vada cu ochii lor partea Moldovei o pot face acum. Sun Plaza aduce traditiile moldovenesti, obiectele din lemn lucrate manual si ateliere de creatie de ceramica si icoane, precum si celebrele bucate moldovenesti preparate de bucatari iscusiti care vor face deliciul publicului.

Cum toata lumea stie ca moldovencele sunt unele din cele mai iscusite bucatarese din Romania, la targ vei gasi preparatel traditionale aduse direct din inima Moldovei.

Bucurestenii sunt asteptati la un festin cu bucate romanesti din zona Moldovei alese special pentru aceste zile, printre acestea se numara sarmalute si parjoale moldovenesti, cartofi la cuptor, ciuperci cu usturoi, aripioare picante, tochitura moldoveneasca, cioarba radauteana, coasta de porc la cuptor si carnati impletiti. Toate acestea sunt preparate de bucatari priceputi dupa retete vechi, pastrate din generatie in generatie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea