De prin lume adunate

#targuri #evenimente #evenimente bucuresti #targuri weekend

Targuri de weekend in Bucuresti

La sfarsitul acestei saptamani in Bucuresti sunt organizate cateva targuri interesante de unde poti achizitiona carti, bijuterii si obiecte de vestimentatie. Nu rata nici targul de la Muzeul Taranului Roman, unde vei invata sa realizezi diverse obiecte populare.

Targul Kilipirim la Sala Dalles

Timp de 5 zile, in perioada 16 - 20 mai, la galeria Dalles, se va desfasura traditionalul targ de carte cu discount Kilipirim, care va aduce publicului o multime de titluri, care acopera toate domeniile de interes: beletristica, hobby, stiinta, carte pentru copii, arta, arhitectura si design.

Evenimentul reuneste edituri importante din Romania, dar si edituri straine, prezente cu o gama extinsa de carte, toata cu discount, incepand de la 10% pentru titlurile noi si pana la 70% pentru titlurile editate inainte de inceputul anului. Iubitorii de carte vor avea ocazia sa aleaga dintre cateva sute de titluri aflate in oferta speciala de pret, de 5 lei, 7 lei sau 10 lei. La etaj, negustorii de antinchitati, isi vor etala obiecte cu povesti interesante.

Daca cauti o carte de multa vreme, Kilipirim este locul in care o vei gasi. In cele 5 zile de targ de carte, mai bine de 40 de edituri vor aduce in salile galeriei Dalles peste 10.000 de titluri de carte. Kilipirim este locul ideal si pentru cei care vor sa-si exerseze engleza sau franceza citind.

Asta pentru ca la Kilipirim vor fi prezente pe langa editurile reprezentative romanesti si importante edituri straine. La Kilipirim vei gasi titluri ale editurilor romanesti si straine, editii de colectie, carti specializate sau best-sellers in Europa, intr-o oferta generala care acopera toate domeniile de interes.

Chipuri de mesteri si mestesugari la Muzeul Taranului Roman

Targul are loc in perioada 19 - 20 mai, intre ore 10.00 - 18.00. De obicei vin la targurile Muzeului Taranului pentru a-ti arata produsele mestesugului lor si pentru a le vinde. De data aceasta, in miez de primavara, mesterii si mestesugarii au sosit la muzeu ca sa iti arate cum se fac obiectele frumoase pe care le targuiesti de Florii sau de Sfantul Nicolae.

Iar daca iti da ghes inima, poti sa faci singur linguri de lemn, farfurii de lut, broderii, zgardane din margele colorate, oua incondeiate sau chiar icoane pe sticla.

Esti asteptat la Muzeul National al taranului Roman , sambata, 19 mai si duminica, 20 mai, sa participi la cele 10 ateliere tinute de mesteri veniti din Valcea, Maramures, Suceava, Harghita sau Arges.

Astfel, poti participa la ateliere de ceramica, linguri, tesaturi realizate la razboi, brodat pe panza de casa, incondeiere a oualor, icoane pictate pe sticla, podoabe, cusaturi sau de impletituri din panusa de porumb. Intrarea la targ este libera.

Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair la Villa Rodizio

Nu rata editia de vara Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair. Te asteapta cele mai hot piese semnate de tinerii designeri romani, cele mai cool piese vintage si surprize fabuloase. Interactiva si colorata, editia de vara ii va surprinde pe toti cei care vor calca pragul evenimentului cu accesorii si piese vestimentare realizate special de catre tinerii desingeri in nuante pastel si patternuri florale, cu piese vintage autentice si ii va incanta cu produse unice de decor.

Si pentru ca surprizele nu se opresc nicioadata la Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair, toate vizitatoarele vor putea sa se inscrie la o tombola fabuloasa, iar primele 400 de vizitatoare vor primi cadou mini rimeluri.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea