De prin lume adunate

#targuri weekend #targ #targuri #evenimente #evenimente bucuresti

Targuri de weekend in Bucuresti

In acest final de saptamana in Bucuresti au loc cateva targuri interesante, unde vei gasi bijuterii, haine si accesorii si vei invata sa realizezi diverse obiecte de decor. Tot la aceste targuri vor avea loc si cateva concerte care vor anima atmosfera.

Muzeul de haine si bijuterii la Muzeul Antipa

Muzeul Grigore Antipa te invita la cel mai chic targ pentru femei, "Muzeul de haine si bijuterii". Aceasta este o prima editie, dintr-o succesiune de evenimente care vor continua in acelasi loc, pana in toamna.

Targul "Muzeul de haine si bijuterii" se va desfasura in calda si placuta ambianta a gradinii muzeului Antipa, pe terasa. Va fi o imbinare a unor momente de relaxare si discutii la o cafea cu prietenele, cu ocazia de a cumpara produse de calitate, handmade si vintage. Vei putea gasi aici bijuterii, accesorii, articole de vestimentatie, multe dintre ele unicate.

Targul are loc in zilele de 12 si 13 mai, intre orele 11.00 si 20.00, iar accesul vizitatorilor este gratuit.

Sa fie Balci la Fabrica

Intre 12 si 13 mai, la Clubul Fabrica vei gasi tot ce trebuie pentru o sarbatoare romani in toata regula. Sa fie Balci gazduieste o expozitie cu vanzare de obiecte mestesugaresti din toate timpurile, ateliere de ucenicie, sesiuni de percutie mestesugareasca, ateliere de pictura, mancare traditionala romani, muzica si buna dispozitie.

Vei putea admira, dar si cumpara, obiecte manufacturate cu atentie si pricepere de mestesugarii romi: bijuterii, costume si accesorii, obiecte utile, dar si decorative pentru casa si gradina, de la mobilier din lemn si impletitura la vase pentru gatit, ori suporturi pentru flori.

Ca sa intelegi mai bine cum sunt faurite aceste obiecte, patru mestesugari iscusiti te poftesc sa le devii ucenic. Cuprul, lemnul, argintul si rachita vor prinde forma in mainile tale. Intre timp, lasa-te animat de atelierele de percutie mestesugareasca, la oale, tigai sau mojare. Intrarea este libera.

Targul de Bijuterie Contemporana Autor la Sala Dalles

Editia a VII-a a celui mai mare targ de bijuterie contemporana din Romania se va desfasura pe 12 si 13 mai la Sala Dalles din Bucuresti. Evenimentul va fi deschis publicului intre orele 11.00 - 20.00 si va aduce in premiera cele mai noi colectii de bijuterie realizate de cei mai creativi designeri romani.

La evenimentul din aceasta primavara sunt asteptati peste 3000 de vizitatori care vor face cunostinta cu noile tendinte in bijuteria contemporana.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea