De prin lume adunate

#targ #antichitati #handmade #cadouri #produse traditionale

Targuri de weekend in Bucuresti

Daca ramai in Bucuresti in acest weekend, da o fuga si la targurile care se organizeaza. Vei gasi atat produse traditionale romanesti, dar si idei de cadouri, articole vintage si antichitati. Daca esti adeptul unui stil de viata sanatos poti achizitiona cateva produse naturale si dietetice. La targ vei gasi si cosmetice bio.

 

Targ pentru o Viata Sanatoasa

 

In acest weekend, la Muzeul Muzeul Municipiului Bucuresti are loc Targul pentru O Viata Sanatoasa . Aici vei gasi produse alimentare naturale traditionale si bio. De la legume, fructe, miere, magiun, branza, produse din carne, ulei, paine, ciocolata si pana la ceaiuri, la targ vei gasi tot ce iti doresti. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice naturale si bio precum creme, uleiuri de corp, masti de fata, parfumuri sau sapunuri.

In cadrul targului vei gasi si produse alimentare romanesti bio. Vizitatorii mai mici vor fi distrati de catre un personaj de poveste. Tot la targ se va desfasura o campanie de informare privind Turburarile in alimentatie. La targ vei mai gasi si accesorii, imbracaminte, produse handmade, ceramica si vase de ceramica, recipiente pentru gatit sanatos si produse dietetice.

 

Targ de produse traditionale in Piata Crangasi

 

Locuitorii sectorului 6, si nu numai ei, sunt asteptati pe toata durata week-end-ului sa deguste si sa cumpere delicatesele traditionale aduse special pentru ei de producatori din toate colturile tarii.

Palinca, dulceturile si gemurile de casa, painea taraneasca si cozonacul proaspat, branzeturile traditionale de la Bran, mierea clasica sau speciala, de levantica, menta, rapita sau coriandru, vinurile din diverse fructe si prajiturile de casa pregatite de gospodinele maramuresene, sunt doar cateva dintre "minunatiile" care ii vor delecta la acest sfarsit de saptamana pe cei care vor trece pragul targului.

O atractie speciala o vor reprezenta celebrele bomboane dacice din Maramures (prune afumate umplute cu miez de nuca, trecute prin miere si uscate in cuptor), un desert traditional preparat dupa o reteta ramasa chiar de la daci.

 

Targ de antichitati pe Bulevardul Aviatorilor

 

Targul de Antichitati aduce investirea in lucrul de calitate si accesul usor la produsele culturale si lucrarile autentice. Varietatea de obiecte vechi pe care le vei gasi la acest targ saptamanal include antichitati veritabile precum editii de colectie, fotografii din secolul al XIX-lea, piese de mic mobilier, sau tablouri. La targ vei mai gasi si icoane, colectii de orologerie, monede, ilustrate, stampe, viniluri si placi de patefon si gramofon.

In cadrul fiecarei expozitii veti putea gasi peste 50 de colectionari din Brasov, Timisoara, Sf. Gheorghe, Buzau, Galati, Braila, Iasi si Bucuresti. Targul este deschis in perioada 30 iulie - 1 august, intre orele 10.00 – 19.00, pe Bulevardul Aviatorilor. Accesul publicului este liber.

 

Targ de cadouri pe lipscani

 

Pe strada Lipscani din capitala se organizeaza in acest weekend un targ de cadouri. Aici vei gasi lumanari si sapunuri parfumate, bijuterii, accesorii handmade, decoratiuni, CD-uri si cadouri personalizate. Targul este deschis de vineri pana duminica, intre orele 10.00 - 19.00, iar accesul publicului este liber.

 

Targ Vintage pe Smardan

 

Tot in centrul vechi al capitalei, pe strada Smardan are loc in acest weekend un targ cu articole vintage. In cadrul targului vei putea gasi obiecte vestimentare unicat, bijuterii cu personalitate, dar si accesorii din perioada interbelica. Targul este deschis in zilele de 31 iulie si 1 august pe strada Smardan. Accesul publicului este liber.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea