De prin lume adunate

#targ #timp liber #targuri #evenimente #evenimente bucuresti #targuri de vara

Targuri de vara in acest weekend in Bucuresti

Acest weekend torid de iunie aduce in Bucuresti o serie de targuri interesante, de unde poti achizitiona obiecte unicat. De la obiecte handmade si vintage pana la produse traditionale romanesti, la targuri vei gasi tot ce iti doresti pentru o vara frumoasa.

Boutique des femmes

La acest final de saptamana, pe 23 si 24 iunie, targul "Boutique des femmes" revine in Centrul Vechi al Bucurestiului. Targul, dedicat produselor vintage si handmade, va reuni produse unicat, cele mai noi creatii ale unor tineri designeri, obiecte pline de originalitate si culoare. Targul este dechis intre orele 11.00 si 20.00, iar accesul vizitatorilor este gratuit.

PetExpo

PetExpo este cea mai complexa expozitie dedicata animalutelor. Anul acesta la PetExpo vor fi prezente cele mai importante companii de profil din Romania care vor veni sa expuna la targ ultimele lor produse, iar angajatii de specialitate din cadrul acestora iti vor oferi raspunsuri la toate intrebarile tale legate de ingrijirea pet-ului tau.

La PetExpo sunt programate mai multe evenimente de la concursuri in care poti participa alaturi de prietenul tau necuvantator si pana la demonstratii de dresaj, prezentari de moda si accesorii pentru caini si pisici, expozitii de rase exotice, curse cu obstacole, acvarii si expozitie cu porcusori de Guineea.

Targul "New designer"

Fashionistele sunt asteptate sa descopere si sa achizitioneze cele mai hot piese din ultimele colectii. Deschis numai pentru o zi, targul are scopul de a prezenta clientilor si potentialilor clienti ultimele produse realizate pentru acest sezon.

Plasate intr-un spatiu chic si primitor, la Joie de Vivre, in centrul zonei Cotroceni, intr- un salon de ceai si o terasa fabuloasa, colectiile de haine si accesorii isi asteapta vizitatoarele cu cele mai frumoase piese ale sezonului.

Descopera Dragaica

Intre 21 si 24 iunie, la Sun Plaza Shopping Center vei descoperi Dragaica, cea mai cunoscuta sarbatoare agrara din Romania. Vei gasi expuse costume traditionale romanesti, tesaturi din panza si lana, piese de port popular, podoabe traditionale, ceramica traditionala, obiecte gospodaresti din lemn si mobilier rustic.

Expozitia te va transpune intr-un spatiu traditional romanesc unde vei descoperi o parte dintre simbolurile Dragaicii: florile de sanziene care de obicei infloresc in perioada ritualului, semintele sau cerealele care reprezinta belsugul agrar, alaturi de costume autentice pentru copii si adulti specifice zonelor din Romania.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea