De prin lume adunate

#valentines day #targuri Valentine's Day

Targuri de Valentine's Day in Bucuresti

De Valentine's Day, in Bucuresti au loc numeroase targuri tematice unde ve gasi cadourile potrivite pentru persoana draga. De la bijuterii, parfumuri, ciocolata fina, pana la ceasuri si obiecte handmade, targurile te asteapta cu produse interesante.



Targ de cadouri cu dragoste de Valentine's Day

In perioada 7 - 14 februarie, la Bucuresti Mall are loc un targ tematic, dedicat sarbatorii dragostei, Valentine's Day. Targul este deschis pentru toate persoanele aflate in cautarea unui cadou potrivit pentru persoana iubita.

Printre produsele pe care le vei gasi la acest targ se numara diverse sortimente de ciocolata, pernute in forma de inimioare, sapunuri parfumate cu arome de trandafiri, uleiuri de masaj, lumanari si multe alte bunatati, toate speciale pentru aceste zile pline de romantism.

Tot la targ vei gasi si pietre semipretioase, montate in bijuterii, bijuterii handmade , obiecte din ceramica pe care le poti personaliza in functie de preferintele tale, turta dulce, jucarii, jocuri si multe alte obiecte speciale care pot constitui cadouri nepretuite pentru persoana draga.


Indragostitii de intalnesc la Galeria Dalles

Din 9 februarie esti asteptat la Galeria Dalles, unde vei gasi cadouri potrivite pentru Valentine’s Day. Aici vei gasi bijuterii din argint , pietre semipretioase, creatii handmade, masti venetiene, parfumuri sau cosmetice.

Dulciurile fine siciliene din pasta de migdale sau cele personalizate din martipan sau pastiaj, dar si delicioasa patiserie greceasca sunt alte cadouri ideale de Valentine's Day.


Targ de cristale la Muzeul de Geologie

In apropierea Zilei indragostitilor, Muzeul National de Geologie recreaza atmosfera specifica iubirii. Intre 10 si 12 februarie se deschide Expo Love-Crystal. Cristale, bijuterii, pietre pretioase si semipretioase, toate se gasesc la targ in incercarea de a veni in ajutorul indragostitilor.

Printre cele frumoase esantioane mineralogice vor putea fi admirate si varietati de cuart , ideale pentru cadourile de Valentine's Day. Targul este deschis intre orele 10.00 - 18.00. Pretul de intrare este de 8 lei.


Gradina cu Artisti la Bucuresti Mall

Intre 10 si 14 februarie, la parterul Bucuresti Mall, pentru toti indragostitii si iubitorii de arta se deschide Gradina cu Artisti, editia speciala de Valentine’s Day. Evenimentul se va desfasura intre orele 10:00 - 22:00 si cuprinde o serie de ateliere de creatie artistica si o expozitie cu vanzare de bijuterii, haine si accesorii handmade.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea