De prin lume adunate

#dulciuri #bijuterii #targ #sarbatoare #timp liber #accesorii #mos nicolae #jucarii #weekend #evenimente

Targuri de Sfantul Nicolae

Sfantul Nicolae, prima mare sarbatoare a lunii decembrie, este celebrata si in acest an in Romania prin diferite targuri care ofera vizitatorilor mici rasfaturi, de la produse traditionale autohtone pana la jucarii si cosmetice.


Targuri in tara

In perioada 5-9 decembrie, Centrul Regional de Afaceri Timisoara (str. Eroii de la Tisa, nr. 22) gazduieste "Cizmulita cu Surprize", un targ de la care nu poti pleca fara sa cumperi macar un cadou.

Un eveniment organizat in prag de Mos Nicolae are loc si la Craiova. In acelasi interval de timp, Teatrul National "Marin Sorescu" te invita la "Contex - Luna Cadourilor". Iata cateva dintre ofertele acestui targ: produse de imbracaminte, incaltaminte, confectii textile, tricotaje, bijuterii, pielarie, blanuri, marochinarie si accesorii, jocuri si jucarii, instalatii electrice pentru pomul de iarna, podoabe, dulciuri.

Daca ajungi la Oradea in perioada 3-6 decembrie, poti participa la Targul de Mos Nicolae gazduit de Galeria Real 1 (str. Ogorului, nr. 171). Timp de patru zile, targul este locul in care poti admira si cumpara jucarii, aranjamente speciale de Mos Nicolae, decoratiuni interioare, haine, produse cosmetice, obiecte handmade, produse bio, dulciuri si delicatese etc. La acest eveniment si-au anuntat participarea firme din Ungaria, Bihor si judetele invecinate. Intrarea este gratuita.


Targ la Muzeul Taranului

Merita mentionat si Targul de Sfantul Nicolae, ce va functiona in perioada 30 noiembrie - 2 decembrie la Muzeul Taranului Roman din Bucuresti.

La acest targ isi expun produsele cei mai priceputi mesteri din tara: lingurari, fierari, olari, cioplitori, pielari, rudari etc. Lista cu obiecte si produse pe care le poti gasi la targul din incinta Muzeului Taranului este impresionanta: sorcove, linguri, fluiere, carafe, curele, genti, clopotei, mobilier pictat, camasi, oale. Nu lipsesc nici preparatele culinare (placinte, cozonaci, prajituri, turta dulce) si nici bauturile (tuica, vin, suc de mere).

Pretul unui bilet de intrare este de 6 lei. Elevii, studentii si pensionarii beneficiaza de o reducere de 50%.

Sursa foto: 100eyes.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea