De prin lume adunate

#targuri de craciun #targ #craciun #targ de mos nicolae #mos nicolae #muzeul taranului roman #cadouri #handmade #sarbatoare #sarbatori de iarna #colinde #bijuterii

Targuri de Mos Nicolae

Mos Nicolae si-a pregatit cadourile pentru copiii si parintii cuminti. Daca inca nu stii ce cadou sa cumperi pentru aceasta sarbatoare care se apropie, noi te invitam la cateva targuri din capitala dedicate mosului cel bun.

Alege-ti un cadou handmade de Mos Nicolae

In zilele de 4, 5 si 6 decembrie, de la 10.00 la 17.00, in centrul Bucurestiului, in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti, vis-a-vis de Universitate si TNB, are loc targul de handmade de Mos Nicolae. Aici vei gasi cercei si margele lucrate din lut, lemn sau pasta fimo, accesorii din matase si tul, brose fantezie, gentute, rame foto accesorizate, dar si articole de imbracaminte lucrate in casa .

Nelipsite vor si fi decoratiunile si podoabele de Craciun. Intrarea este gratuita pentru vizitatori. Asadar, daca vrei sa gasesti din timp cele mai inspirate cadouri de sarbatori sau daca pur si simplu vrei sa simti spiritul sarbatorilor de iarna, este asteptat pe 4, 5 si 6 decembrie in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti.

Hai acasa la Mosu' la Kidex

Iarna aceasta, intre 3 – 6 decembrie, Kidex se intoarce mai vesel ca oricand si te invita Acasa la Mosu', in Pavilioanele 16 -18 ale complexului expozitional Romexpo. Mosul deja isi decoreaza casuta si pregateste in taina surprize pentru copiii de toate varstele care ii vor trece pragul.

Lasa-i pe cei mici sa isi consume energia la spatiile de joaca, sa cante, sa danseze si sa se joace cu personajele de poveste si spiridusii Mosului prezenti la sceba Kidex. In cadrul evenimentului vor avea loc si tombole, unde ai sansa sa castigi o multime de premii. Targul este deschis in zilele de 3-6 decembrie, intre orele 10-19.

targ de mos nicolae la Muzeul de Geologie

Institutul Geologic al Romaniei prin Muzeul National de Geologie organizeaza in perioada 3 - 6 decembrie 2009 "Targul de Sfantul Nicolae", expozitie cu vanzare de bijuterii, cristale si pietre semipretioase. Vizitatorii vor avea ocazia sa admire si sa achizitioneze varietati din gama pietrelor pretioase, safire, rubine, smaralde, fie sub forma de bijuterii montate pe metale pretioase, fie in forma lor naturala.

Din expozitie nu vor lipsesc florile de mina, elementele de decoratiuni interioare si obiectele ornamentale si de podoaba din minerale si roci: piramide, sfere, obeliscuri, miniaturi de animale, coliere si cercei, inele si bratari, pandantive si brose. Taxa de acces este de 4 lei redus si 7 lei integral. Programul de vizitare este intre orele 10.00 – 18.00.

Targul de Sfantul Nicolae la Muzeul Taranului Roman

Toata lume este asteptata de vineri, 4 decembrie pana duminica, 6 decembrie, de la 10 dimineata la 6 dupa-amiaza, la marele Targ de Sfantul Nicolae de la Muzeul Taranului Roman. Aici vei gasi bunatati de toate felurile, din toate colturile tarii. Preparate culinare, articole vestimentare, obiecte handmade, bijuterii si multe altele te asteapta la targul de la Muzeul Taranului Roman.

Duminica, 6 decembrie de la ora 11:30, la clubul taranului, are loc spectacolul O poveste cu umbre, piesa de teatru pentru copii, sustinuta de trupa Tropaiele. De la ora 13:00, Good Homes face un Atelier de decoratiuni pentru brad din materiale reciclate, iar Good Food pregateste mere coapte si reni, vulpi si ursuleti de turta dulce. Pretul unui bilet este de 5 lei integral, 2 lei redus pentru pensionari si 1 leu pentru elevi si studenti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea