De prin lume adunate

#targuri #1 martie #targuri martisor #martisor

Targuri de Martisor in 2013

Luna martie insemna martisoare, flori, dar si alte cadouri pe care le oferim mamelor, sotiilor, iubitelor sau colegelor noastre. Iata cateva dintre targurile unde poti gasi cele mai interesante cadouri de Martisor.


Targuri de Martisor in tara

La Cluj-Napoca isi deschide portile Targul de Martisor, unul dintre cele mai asteptate targuri ale acestei primaveri. Din 28 februarie si pana pe 1 martie 2013, poti admira si achizitiona cele mai frumoase martisoare, accesorii handmade, bijuterii si obiecte unicat. Targul este gazduit de Casa TIFF, accesul publicului fiind permis in intervalul orar 11.00 - 19.00.

Tot la Cluj-Napoca este organizat Targul Expo Martisor 2013. Targul va avea loc in perioada 27 februarie - 3 martie, intre orele 10.00 - 20.00, la Galeria Real Cluj-Napoca. Timp de cinci zile, poti gasi martisoare, aranjamente florale, obiece decorative, arta foto, bijuterii, dulciuri si multe alte cadouri.

Galeria Real 1 din Oradea gazduieste in aceeasi perioada un alt eveniment de profil. Pe langa martisoarele clasice, la targ mai poti cumpara martisoare din ceramica, sticla, cioplite in lemn, din aur si argint, handmade si chiar martisoare gastronomice. Nu vor lipsi nici cadourile personalizate, ofertele turistice, aranjamentele florale si lumanarile, bijuteriile si accesoriile, produsele handmade, artizanat, tablouri, produse cosmetice, serviciile de infrumusetare, jucariile, cartile etc. Intrarea este gratuita, iar programul de vizitare este 9.00 - 20.00 (miercuri - sambata), respectiv 9.00 - 18.00 (duminica).

Buzoienii au parte la randul lor de un targ dedicat Martisorului. Targul este gazduit in perioada 1-3 martie de Galleria Mall, intre orele 11.30 - 20.00. Aici poti gasi zeci de tipuri de martisoare, dar si multe cadouri handmade.


Targuri de Martisor in Bucuresti

Palatul Copiilor din Bucuresti gazduieste in perioada 27 februarie - 3 martie cea de-a 5-a editie a Targului Martisorului. Zilnic, intre orele 10.00 si 21.00, poti admira produsele expuse aici: martisoare, cani, pahare, felicitari, rame si multe altele. Intrarea este libera.

Tot in Capitala, ai parte de doua targuri handmade, organizate la Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu). Primul este dedicat Martisorului si are loc in perioada 23-24 februarie, iar cel de-al doilea este organizat cu prilejul Zilei Femeii, intre 2 si 3 martie. Intrarea la ambele evenimente este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea