De prin lume adunate

#halloween #halloween bucuresti #targuri Halloween

Targuri de Halloween in Bucuresti

Dulciuri, produse traditionale romanesti, obiecte handmade sau bijuterii sunt doar cateva dintre bunatatile pe care le vei gasi la targurile organizate in weekendul de Halloween. Tot in acest weekend au loc si targuri dedicate Sfantului Dumitru si sosirii unui nou anotimp.


Targ de Sfantul Dumitru la Muzeul Taranului Roman


In perioada 26 - 28 octombrie, de vineri pana duminica, in curtea interioara a Muzeului Taranului Roman are loc targul de Sfantul Dumitru. Traditia spune ca de Sfantul Dumitru se termina vara pastorilor si incepe iarna.

Cu aceasta ocazie, la Muzeul Taranului Roman poti degusta produse naturale traditionale, de la afumaturi, branzeturi, dulceturi, pana la siropuri, zacusti, miere, produse apicole, paine si dulciuri. La targ poti incerca turta dulce, ciocolata de casa, halvita, cozonac sau prajituri de casa traditionale din Maramures.

Tot la targ ve gasi si obiecte handmade, podoabe si decoratiuni din ceramica, icoane, obiecte din piele sau mici piese de mobilier pictat manual. Intrarea la targ este libera.


Targ de Sfantul Dumitru la Muzeul Satului


Tot la final de octombrie, la Muzeul Satului are loc un targ dedicat Sfantului Dumitru. Cunoscut odinioara ca Sanmedru, Sfantul Dumitru marcheaza iernatul, al doilea sezon pastoral. In cele trei zile de sarbatoare de la Muzeul Satului, vizitatorii vor fi incantati de muzica folclorica, de fanfara si religioasa. Vor avea loc spectacole de teatru, expozitii de fotografie si parade cu costume de epoca.

In plus, la targ vei gasi si produse din gastronomia traditionala, cozonaci, placinte, produse din carne, branzeturi, turta dulce, miere, dulceturi si alte bunatati.


Targul "Sweet Fest" de Halloween


Intre 26 si 28 octombrie, la Hanul lui Manuc are loc targul Sweet Fest, unde vei gasi o varietate de dulciuri si alte bunataturi. La targ vei gasi dulciuri si delicatese variate, de la prajituri de casa, cozonac, tarte si miere, pana la baclava, specialitati internationale, briose, praline fine, ceaiuri si cafea.

In plus, vor avea loc si demonstratii culinare, intr-o atmosfera de sarbatoare, specifica de Halloween.


Targul "Cloud no 9"


Cloud no 9 este un targ dedicat produselor de autor, in serie limitata sau unicat. Aici vei gasi haine, bijuterii, genti, cosmetice bio si decoratiuni interioare. Tot aici poti gasi accesorii pentru petrecerea de Halloween.



Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea