De prin lume adunate

#cadouri #targuri #targuri de craciun #craciun

Targuri de Craciun

Au mai ramas mai putin de trei saptamani pana la Craciun, timp suficient pentru a merge la cateva targuri de profil, de unde poti cumpara diferite cadouri pentru cei dragi.

Iata cateva dintre targurile de Craciun la care merita sa participi in acest an.


Targuri in alte orase din tara

Cei care ajung la Cluj-Napoca in perioada 14-23 decembrie pot vizita Targul Sarbatorilor de Iarna de la Galeriile Real. In fiecare zi, in intervalul orar 9.00 - 22.00, vizitatorii au parte de un targ ca-n povesti, cu bunatati culinare traditionale, decoratiuni si suveniruri de sezon, jucarii, bijuterii si accesorii.

Primaria orasului Targu-Jiu impreuna cu Scoala Populara de Arta a Palatului Copiilor organizeaza in perioada 11 - 20 decembrie 2012 a V-a editie a Targului de Craciun. In zona centrala a orasului vor fi amenajate standurile unor mesteri populari din Dolj, Valcea, Hundedoara, Bucuresti si Harghita. Vor fi comercializate obiecte de pielarie, tesaturi, covoare, sculptura in lemn, ceramica etc.

Un targ de Craciun este organizat si in Oradea, in perioada 21-24 decembrie, la Galeria Real 1. Firmele expozante prezinta timp de patru zile multe bunatati, de la dulciuri si cadouri pana la jucarii si articole vestimentare, bijuterii, creatii handmade, aranjamente florale, ornamente si produse specifice sarbatorilor de iarna.


Targuri in Bucuresti

O oferta bogata de targuri de Craciun avem si in Capitala. Sub titulatura Targul Craciun Taranesc, in perioada 7 - 9 decembrie 2012 in incinta Muzeului Taranului ai parte de un adevarat regal culinar.

Poti cumpara produse traditionale pentru Craciun (sorici, toba, carnati, branzeturi etc), dar si produse de post: covrigi, turta dulce, fasole la ceaun. In cadrul aceluiasi targ se organizeaza si Festivalul Placinetelor, unde poti degusta numeroase sortimente de placinte.

Alte targuri de Craciun au loc la Galeria Dalles (29-23 decembrie), Bucuresti Mall (30 noiembrie - 23 decembrie), Plaza Romania (4-23 decembrie), Sala Palatului (13-16 decembrie).

Sursa foto: jurnalul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea