De prin lume adunate

# targuri de toamna #targuri luna august #targ de haine

Targuri de august in tara

Luna august te imbie cu o oferta extrem de bogata in materie de targuri. Poti participa la targuri de carte, de antichitati, obiecte handmade, ba chiar si la targuri in care se comercializeaza produse traditionale romanesti.
 

Targul de Carte Gaudeamus Mamaia 2012


In perioada 11-15 august va avea loc editia a IV-a a Targului de carte Gaudeamus Mamaia. Timp de cinci zile, vizitatorii vor avea parte de numeroase lansari de carte, dezbateri cu scriitorii, spectacole de muzica si de dans. Invitatii speciali ai editiei sunt elevii din cadrul Consiliului Judetean al Elevilor din Constanta. Ei vor initia o dezbatere despre atractivitatea lecturii in randul tinerilor de astazi.

Tot in cadrul Targului de Carte Gaudeamus Mamaia 2012, organizatorii au pregatit expozitia "Istoria imaginara a cartii si a scrisului", o incursiune in lumea cartii din perspectiva fotografica. Expozitia cuprinde 30 de fotografii apartinand fotografului francez Jean Marc Godes, care a semnat peste 40 de expozitii personale in Franta, Elvetia, Brazilia, Italia si Romania.

Acelasi targ va gazdui campania nationala de donatie de carte "Cartile se intorc acasa", cu ajutorul careia vizitatorii si editorii prezenti sunt invitati sa doneze carti care vor ajunge la bibliotecile rurale din zona Dobrogei.
 

Targul Colectionarilor de Argint din Brasov

Argintul, unul dintre primele metale folosite de oameni, este vedeta Targului Colectionarilor de Argint din Brasov. Evenimentul are loc la galeriile Corona, intre 17 si 19 august.

Lista obiectelor din argint expuse la acest targ este una cat se poate de impresionanta: monezi, miniaturi, bijuterii, servicii de masa, obiecte decorative, casete de bijuterii, pandantive, sfesnice, sticlute de parfum, bastoane accesorizate cu argint, fructiere, rame de fotografii etc.
 

Targ de haine, obiecte si accesorii handmade & vintage la Sfantu Gheorghe

Localitatea Sfantu Gheorghe din judetul Covasna gazduieste pe data de 25 august prima editie a Targului de haine, obiecte si accesorii handmade & vintage Pretty Bazzar. Pe terasa cafenelei Hu.Huu vei avea ocazia sa admiri decoratiuni, accesorii si bijuterii vintage, produse handmade.
 

Expo Antichitati & Hand Made la Timisoara

Intre 24 si 26 august, Piata Unirii din Timisoara este locul unde se va desfasura editia cu numarul 29 a targului Expo Antichitati & Hand Made.

Este un targ care te ajuta sa intri in legatura cu colectionarii de antichitati. Poti cumpara chiar cateva dintre obiectele expuse: mobilier, tablouri, argintarie, obiecte mici, ceasuri de mana, ceasuri pendula, portelan, bijuterii, obiecte din bronz etc.
 

Targul Bio Alimenta Bucovina

Bio Alimenta Bucovina, considerat cel mai mare targ de produse traditionale, bio si eco din nordul Moldovei, ii asteapta pe vizitatori, in perioada 12-15 august, in incinta complexului Shopping City Suceava. Pe lista produselor care participa la acest targ se numara: carne si produse din carne, peste si produse din peste, paine si produse de panificatie, lapte si produse din lapte, legume si fructe procesate, miere si produse apicole, bauturi, produse bio si produse ecologice.

Sursa: jerusalemshots.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea