De prin lume adunate

#sarbatori #cadouri #craciun #targ

Targuri cu cadouri de Craciun

Dulciuri, produse traditionale romanesti, accesorii handmade, bijuterii, imbracaminte sau jucarii sunt doar cateva dintre cadourile pe care le vei gasi la targurile care au loci n bucuresti cu ocazia Craciunului. Targurile de Craciun te intampina cu multa voie buna, aroma de cozonaci si turta dulce si cu vin fiert cu scortisoara.

 

Micul targ de cadouri destepte la Carturesti
 

Ca in fiecare an, Carturesti te asteapta in preajma sarbatorilor de iana la un targ cu cadouri de Craciun. Targul de la Carturesti este deschis pana la sfarsitul anului. Targul este amenajat in mansarda librariei, intr-un spatiu frumos decorat, cu luminite si ornamente de Craciun.

Produsele pe care le vei gasi la Carturesti sunt variate si pentru toate gusturile si varstele. astfel, la targul de cadouri de Craciun de la Carturesti vei gasi vinuri de colectie, produse bio, dulciuri, ceaiuri si accesorii pentru ceai, cani, jucarii pentru copii si bineinteles carti. De la targ nu lipsesc nici cartile speciale pentru cei mici, cu povesti frumoase de sarbatori.
 

Around the world Christmas Expo la AFI Palace Cotroceni
 

Pana pe 24 decembrie, etajul 1 al mall-ului AFI Palace Cotroceni gazduieste un targ de sarbatori multicultural, cu produse aduse din peste 10 tari. De la acest targ poti cumpara dulciuri din Ungaria si Polonia, statuete, masti, sculpturi si obiecte decorative traditionale, din africa, produse de artizanat din Peru, cristale de mina, roci, pietre semipretioase aduse din Brazilia, China, Peru sau afric. La targ poti gasi si bijuterii, esarfe si accesorii din India, cosmetice si produse de ingrijire personala pe baza de plante.

In plus, vei mai gasi si o mare diversitate de produse create de mesteri, designeri si artisti romani. De la caciuli, manusi si botosei, pana la jucarii, icoane, genti si incaltaminte din piele, oferta este variata si pentru toate gusturile. Tot la targul de Craciun vei mai gasi si produse handmade crosetate, din ceramica, sticla si fimo, dar si decoratiuni si cadouri speciale de Craciun.
 

Expo Craciun la Sala Palatului


Mos Craciun tiptil apare si isi descarca sacul la Targul de Craciun de la Sala Palatului. Targul este deschis pana pe 19 decembrie. Mosul te asteapta cadouri pentru cei mici, adulti si bunici. Vei gasi confectii, incaltaminte, blanarie, marochinarie, cosmetice, dulciuri si multe alte cadouri surpriza. Targul de Craciun este deschis intre orele 10.00 - 18.00. Intrarea este libera.
 

Christmas Gifts Expo la Baneasa Shopping City
 

Targul cadourilor de Craciun te asteapta sa ii calci pragul in preajma sarbatorilor de iarna. In perioada 16 - 19 decembrie, la Baneasa Shopping City are loc targul Christmas Gifts Expo. Expozantii te asteapta cu jucarii pentru copii, decoratiuni de Craciun, globuri de sticla, praline, cosmetice naturale, bijuterii hand-made si multe alte cadouri si surprize.
 

Marche de Noel, targul cadourilor de designer la The ARK
 

In zilele de 18 si 19 decembrie, la The ARK, Mos Craciun vine cu tolba plina de cadouri chic. anul acesta Mos Craciun devine designer. In sacul sau incap rochii si coliere pentru prietenele tale si daruri speciale pentru copii dragi. anul acesta Mosul este creativ. are multi prieteni ajutoare, care iti vor dezvalui creatiile lor 100 % romanesti si unicat.

La targ vin Ana Alexe, Alina Bancila, Buzztard, Ligia Carabes, andra Clitan, Care?Cutare, Ioana Coja, Kuki Constantinescu, Roxana Davidescu, Mirela Diaconu, Gabriela Dumitran, Maria Filipescu, Adelina Ivan, Lorina, Edita Lupea, Raluca Nicolaescu, Diana Nita, Raluka, Ligia Stan, Stickpartout, Carla Szabo, Mihaela Tarhuna, Romana Țopescu, Mihai Topescu si Ana Wagner. Impreuna cu ei Mosul a adus la The ARK o multime de daruri.

La Marche de Noel decoratiuni, bijuterii, colectii vestimentare, podoabe pentru brad si obiecte de arta. Evenimentul este deschis intre orele 11.00 - 21.00, atat sambata cat si duminica.
 

Targul cadourilor de sub brad la The Embassy
 

My Christmas Tree, targul cadourilor de sub brad, este un targ de cadouri de Craciun care are loc in zilele de 18 si 19 decembrie la Embassy. Organizatorii s-au gandit ca trebuie sa iti cumpari cadourile de Craciun dintr-un loc rafinat, care inspira, cu oameni care iti zambesc si au timp sa iti recomande cele mai frumoase suprize pentru cei dragi.

La targul My Christmas Tree vei gasi multe daruri pentru copii, machete auto, trenulete din lemn, plus minunate cutiute muzicale pictate manual. Pentru pasionati, la targ vei gasi si aparate foto sic. Succes vei avea in fata prietenilor si cu butonii neobisnuiti cu ceas, cu busole sau cu fructe.

La targ vei mai gasi si sapunuri si cosmetice, cizme, bijuteriii, genti, coliere, accesorii sau plicuri stilate. Tot de la targ vei mai putea cumpara lenjerie intima, tricouri pictate, decoratiuni de Craciun realizate manual si multe alte minunatii.
 

Targul X-mas Fairy Tale la True Social Club
 

In perioda 18 - 23 decembrie, la True Social Club are loc un targ cu cadouri de Craciun. Designeri de haine si accesorii, sustinatori ai curentului vintage, artizani de produse handmade sau de decoratiuni, buticuri cu dulciuri naturale, intr-un cuvant, "creatori de frumos" sunt invitati sa calatoreasca intr-o fantastica lume a basmelor de Craciun.

Timp de 6 zile esti asteptat cu ceai si vin fiert cu scortisoara, sa gusti din merele lui Praslea, sa-l intalnesti pe Fat Frumos si sa te veselesti cu Setila, Ochila si Flamanzila la o petrecere ca-n povesti. Mosul va organiza o tombola si va imparti produse cosmetice profesionale, un abonament pe un an oferit de Lala Fitness, cutii dulciuri pentru copii si multe altele.

Fie ca esti in cautarea unui accesoriu de moda care sa emane extravaganta sau eleganta fara efort, a unui obiect decorativ unic sau a unui cadou somptuos, la cest targ vei gasi numeroase idei. Cu atat de multe produse autentice, pe care nu le poti gasi pe strada mare, targul va fi casa cumparaturilor de Craciun.
 

Targul Christmas in Bucharest la Vintage Pub
 

Pe 19 decembrie, la Vintage Pub are loc targul Bucharest in art - Christmas in Bucharest. Cu aceasta ocazie, duminica te vei intalni cu peste 30 de exponate cu haine si accesorii vintage, handmade si de designer. Vei avea ocazia sa iti faci cumparaturile intr-un stil european. asadar dependentii de shopping care vor face ce stiu mai bine, vor intra automat in concursul-tombola cu premii.

Pentru a accesoriza atmosfera, organizatorii vor aduce vin fiert si cookies pentru ca anul acesta Craciunul poarta aroma scortisoarei, a culorilor alese cu suflet si a stilului ce se creeaza in functie de bunul si atentul gust al fiecaruia.
 

Targul Cadourilor de Craciun la Sala Dalles


Pana pe 24 decembrie, Sala Dalles organizeza Targul Cadourilor de Craciun. Vizitatorii targului vor avea ocazia sa aleaga, pentru cei dragi, cadouri speciale. Globuri de sticla pictate manual de artisti din Romania si Olanda, cosuri de cadouri si decoratiuni specifice din flori si plante naturale, tablouri realizate din reclame si postere vintage, ceramica pictata manual, carti, muzica si film sunt doar cateva dintre atractiile targului.

Targul Cadourilor de Craciun de la Dalles este deschis pana pe 24 decembrie, intre orele 10.00 si 20.00. Intrarea este gratuita.
 

Salonul de cadouri si bunataturi de Craciun la Madame Pogany
 

Craciunul este mai mult decat o goana dupa cadouri "de serie", mancare multa si mereu aceeasi si distractii „pe cinste”, dar banale. Craciunul inseamna dragoste, tihna si sa le arati celor din viata ta cat de speciali sunt. acestea au fost motivele pentru care Madame Pogany, cel mai nou restaurant urban din Bucuresti, organizeaza Salonul de cadouri si bunataturi.

In perioada 16 - 23 decembrie, de la 11 dimineata pana la 11 seara, bucurestenii care cauta un cadou unic pentru cei dragi vor gasi la Madame Pogany o selectie de produse unicat. Iar doamnele care vor sa isi rasfete invitatii la masa de Craciun cu gusturi alese de mancaruri fine, vor putea alege cozonaci cu nuca, bulgari de halvita, muraturi intepatoare si „porcarii” irezistibile, pregatite de artisti ai bucatariei traditionale din zona Sibiului sau a Bucovinei.

La targ vei mai gasi si accesorii si produse de papetarie, articole de imbracaminte, bijuterii handmade, vinuri de colectie, tablouri si multe alte cadouri.
 

Mos Craciun vine cu metroul
 

In perioada 16 - 23 decembrie, Mos Craciun renunta la sanie si vine cu metroul la targul de cadouri Subway Christmas, in pasajul Intercontinental de la Universitate. Mos Craciun coboara in statia de Metrou Universitate si isi descarca sacul plin de bunatatii si dulciuri specifice Craciunului.

La brad vei mai gasi si frumoase cadouri, bijuterii inedite, hainute pufoase si calduroase, cosmetice cu arome de iarna, ornamente florale, globuri colorate si foarte multe surprize minunate ca de sarbatori. Targul este deschis zilnic intre orele 10.00 - 20.00.
 

Iarmarocul Bucurestiului de Craciun
 

In perioada 17 - 19 decembrie, pe treptele Muzeului National de Istorie are loc Iarmarocul Bucurestiului. La targ vei gasi tot ce iti trebuie pentru masa de Craciun, specialitati preparate traditional dupa retete din Maramures, Bran, Sibiu, Satu Mare, Fundata, Moldova, Galati si multe alte regiuni. Preparatele din porc specifice sarbatorilor de iarna se vor regasi in multe sortimente, carnati proaspeti si afumati, sorici, toba, caltabosi bine indesati, sunculite afumate, piftii tremurande.

Pe langa toate bucatele traditionale, mai gasesti si branza veche de Sibiu, cascaval afumat, cas afumat, branza de burduf in scoarta de brad din Fundata, branza de capra in multe sortimente, paine proaspata de casa, muraturi din Ungaria si Moldova, prajituri de casa, cozonaci cu nuca multa, facuti la vatra, oale de ceramica bune de facut sarmale, obiecte de artizanat. Tot la Iarmaroc vei mai gasi si podoabe din argint, cu pietre semipretioase sau bijuterii fantezie, caciulite, manuti, esarfe colorate, lumanari parfumate si multe alte cadouri.

La targ vin si colindatori traditionali care vor face harmalaie cu plugusorul si capra pentru a alunga anul acesta si a-i face loc celui nou care sigur va fi mai bun si mai imbelsugat.
 

Choco Fest de Craciun la Sala Radio
 

In apropierea sarbatorilor de iarna, poti darui celor dragi un cadou dulce. In acest weekend, la Sala Radio din capitala are loc ChocoFest. La targ vei gasi prajituri si delicatese din cele mai diverse, de la simplele specialitati din miere, la cozonaci, baclavale cu visine, prajituri de casa si specialitati traditionale maramuresene.

La targ vei mai gasi si dulciuri din Budapesta, praline belgiene, Bruyerre si Leonidas si chiar dulciuri dietetice. Copiii vor fi intampinati de Mos Craciun, vor primi baloane si vor fi pictati pe fata.
 

Afrodita Urbana, targ de arta, moda si mestesugarii de Craciun
 

Afrodita Urbana, targul de arta, moda si mestesugarii de Craciun se va desfasura in zilele de 18 si 19 decembrie, la Godot Cafe Teatru din Centrul Vechi al Bucurestiului. Editia dedicata sarbatorilor de iarna se bucura de participarea expozantilor din domeniile: design vestimentar, imbracaminte vintage, bijuterii din metale pretioase, accesorii, cosmetice BIO, dulciuri traditionale, ornamente pentru Craciun, jucarii si cadouri pentru copii.

Sedinte gratuite de machiaj, cadouri din partea Mosului, o urna special destinata scrisorilor catre Mos Craciun, prezenta a trei stilisti vestimentari care ii vor consilia pe vizitatorii targului sunt atractiile care ii vor surprinde pe cei prezenti in acest sfarsit de saptamana. Cei mici si cei mari vor regasi la targ atmosfera Craciunului din copilarie cu multa turta dulce, fulare pufoase, haine de sarbatoare si cadouri speciale.
 

Targul cadourilor de Craciun in Centrul Vechi
 

In Centrul Vechi al Bucurestiului, pe strada Lipscani, are loc cel mai luminat targ de iarna din Capitala. Viziteaza-l si vei putea gasi de la artizanat, dulciuri, tablouri, suveniruri de sezon, jucarii pentru copii, accesorii vintage, cadouri diverse, precum si multe alte surprize. Zilnic in cadrul targului sunt expuse decoratiuni specifice sarbatorilor de iarna, asadar nu rata ocazia de a-ti personaliza bradul intr-un stil unicat.
 

Targul traditiilor romanesti de Craciun in Parcul Kiseleff
 

In Parcul Kiseleff au loc evenimente care amintesc de traditiile si cultura romaneasca. acestea gazduiesc week-end de week-end si pana la Craciun targul de produse traditionale cu carnati oltenesti, branzeturi din ardeal, dulciuri traditionale, muschiulet moldovenesc, precum si alte specialitati din carne.

In fiecare week-end pe Soseaua Kiseleff are loc targul de antichitati in cadrul caruia renumiti anticari expun tablouri, mobilier, statuete, numismatica, viniluri, decoratiuni, bijuterii, editii de colectie ale periodicelor din vremea interbelica, precum si carti de neuitat. Cei mici se pot distra gratuit in fiecare sambata si duminica in cadrul programelor distractive desfasurate la foisorul din Parcul Kiseleff si pot face fotografii alaturi de Mos Craciun.
 

Culori, targul de accesorii handmande de Craciun
 

La targul de obiecte si accesorii lucrate manual poti alege din multitudinea de minunatii create de mana. De la cercei, brose, agrafe, inele, margele, gentute la cutii de bijuterii pictate manual, rame foto, masti venetiene, cutiute muzicale, figurine si multe alte surprize, la targ vei gasi cadouri pentru toate gusturile.

Vei avea sansa de a oferi un cadou unic, plin de poveste care va fi cu siguranta apreciat. Targul este deschis la Baneasa Shopping City, la etajul 1, in perioada 20 - 23 decembrie, intre orele 10.00 - 24.00.
 

Targ special de Craciun cu produse traditionale
 

In perioada 18 - 23 decembire, la agronomie, are loc un targ specia lcu produse trationale pentru msa de Craciun. La targ vei gasi numeroase bunatati, cadouri inedite pentru cei dragi si poti gusta din preparatele gustoase pregatite de producatorii traditionali. Producatorii romani care comercializeaza produse aduse din gospodariile taranesti si ferme te asteapta la "Festivalul iernii la romani". Cu aceasta ocazie vei afla mai multe despre povestea Ignatului si masa taraneasca.

Nu vor lipsi colindele si cantece de suflet din repertoriul folcloric romanesc. Muzica si voie buna, solistii vocali din zona argesului si te vor incanta cu colinde si muzica populara. Intre 18 - 23 decembrie vei putea descoperi si degusta multe produse traditionale pentru masa de Craciun.
 

Mos Craciun vine la targul de la Obor
 

In parcul Obor are loc un bazar cu aroma de cozonaci, vin fiert si turta dulce. La targ vei gasi jucarii, decoratiuni de Craciun, suveniruri de sezon si multe alte surprize. In casutele de lemn, frumos decorate, vei gasi dulciuri, cozonaci, carti, tablouri, muzic, bijuterii, hainute si multe alte idei de cadouri pentru cei dragi. In fiecare seara au loc si conerte cu colinde. Targul este deshis pana pe 24 decembrie, intre orele 10.00 - 20.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea