De prin lume adunate

#targ #produse traditionale #bio #eco #handmade

Targuri cu bunatati in luna lui Brumarel

Weekendul acesta este dedicat produselor bio si ecologice. La targurile din capitala vei gasi cosmetice, preparate culinare si mirodenii bio, dar si carti, bijuterii si produse handmade. Tot in acest weekend vor avea loc si cateva targuri cu produse traditionale romanesti. Aici vei gasi branzeturi, pastrama si prajituri de casa.

 

Targ de carte si produse indiene

 

In acest weekend, in cadrul Festivalului Culturii Indiene " Namaste India ", are loc is un targ de carte si produse indiene. Targul are loc la Afi Palace Cotroceni. La targ vei gasi haine, bijuterii, cosmetice, specialitati culinare, mirodenii, ceai, decoratiuni, filme, muzica si produse ayurvedice. In cadrul evenimentului vor avea loc si demonstratii de bucatarie traditionala si degustari de ceai.

Tot la targ vor avea loc si lansari de carte, show-uri cu haine traditionale, expozitii foto si un workshop de dans. Amatorii pot participa si la cursuri despre arta sariului si mehendi, pictura pe corp.

 

Beauty Care Expo la Villa Rodizio

 

Acest weekend este dedicat produselor cosmetice bio si organice. La Villa Rodizio are loc o noua editie a targului Beauty Care Expo. Aici vei gasi cosmetice organice, produse de ingrijire bio pentru copii, tratamente de hair styling, cosmetice pe baza de caviar si produse de ingrijire corporala.

Targul Beauty Care Expo va reuni peste 100 de marci de ingrijire si infrumusetare. Doamnele si domnisoarele prezente la targ vor beneficia de o sedinta de transformare gratuita, avand ocazia de a afla ultimele sfaturi in materie de beauty.

 

Targul Culori in pasajul de la Universitate

 

Chiar daca soarele a intrat in nori, iar frigul isi face din plin simtita prezenta nu trebuie sa-i cedam dreptul de a fi stapan. In pasajul de la Universitate are loc un nou targ Culori. Esti asteptat sa dai culoare toamnei prin creatiile artistilor. La targ vei gasi bijuterii de tot felul, tablouri, icoane pictate, masti venetiene, magneti de frigider sau rame foto.

Targul este deschis in weekend, intre orele 10.00 - 20.00.

 

V for Vintage, editia verde la Sala Dalles

 

V for Vintage te asteapta la primul targ cu spirit verde si armura de dantela. Pentru ca la evenimentele de moda nu merg doar femei superficiale, iar la targuri bio nu vezi doar feministe androgine.

La V for Vintage, V for Green vei gasi haine si accesorii inscrise in perioada anilor 20-80, colectii green, bio, eco, introspective dar si retrospective ale designerilor romani, bijuterii din materiale reciclabile sau reciclate, podoabe din materiale naturale, mirodenii, dulciuri, alge, sosuri, sucuri si multe altele. Tot la targ vei gasi si creme, sapunuri, parfumuri, produse de styling organice si carti.

Targul este deschis in zilele de 9 si 10 octombrie, la Sala Dalles, intre orele 12.00 – 20.00. Intrarea este 10 lei si include un cocktail.

 

Targ de hrana vie la Bucuresti

 

Pe data de 10 octombrie, la Rin Grand Hotel din Bucuresti, va avea loc Targul dedicat Zilei Internationale Raw Vegan: Romania Goes Raw. Targul are loc in acelasi timp cu alte targuri din intreaga lume pe aceeasi tema. La targ vor fi numerosi expozanti, care le vor oferi vizitatorilor o gama larga de produse. Astfel la targ vei gasi electrocasnice de ultima generatie, carti de retete, miere bio, legume si fructe bio, tavite cu vlastari, delicatese raw vegan ambalate sau proaspat preparate. Vor avea loc degustari de produse raw vegan.

Targul dedicat Zilei Internationale Raw Vegan Romania Goes Raw va fi deschis pentru publicul larg, incepand cu ora 10.00 si pana la ora 19.00. Intrarea este libera.

 

Simfonia bucatariei la targul de la Agronomie

 

Toamna se numara bucatele in "Simfonia bucatariei" in cea de a doua saptamana a lui Brumarel. La targ vei gasi diferite sortimente de zacusca, creme, sosuri, piureuri si lichioruri din castane, branzeturi, pastramuri si lactate. Delicatese moldovenesti din carne de curcan, specialitati ardelenesti din carne de porc, oaie si vita, branzeturi diverse, legume de pus in borcane, pastravi, sarmalute, prajituri maramuresene, dulceturi alese, vin, horinca, tuica, hidromel, palinca si inca multe alte preparate pot fi cumparate de bucurestenii care vor veni la Agronomie.

O noutate a targului o reprezinta oferta de carti de bucate, gravuri cu subiecte gastronomice, meniuri realizate de unii pictori si ustensile de bucatarie . La targ vor veni si anticari cu colectii de carti de Bucate romanesti si caiete de retete.

Evenimentul se desfasoara in parcul Academiei de Stiinte Agricole si Silvice, pe bulevardul Marasti. Targul este deschis intre orele 9.00 - 18.00. Intrarea este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea