De prin lume adunate

#targuri #sala dalles #evenimente #evenimente bucuresti #killprim

Targul Kilipirim la Sala Dalles

Timp de 5 zile, in perioada 16 - 20 mai, la galeria Dalles, se va desfasura traditionalul targ de carte cu discount Kilipirim, care va aduce publicului o multime de titluri, care acopera toate domeniile de interes: beletristica, hobby, stiinta, carte pentru copii, arta, arhitectura si design.

Evenimentul reuneste edituri importante din Romania, dar si edituri straine, prezente cu o gama extinsa de carte, toata cu discount, incepand de la 10% pentru titlurile noi si pana la 70% pentru titlurile editate inainte de inceputul anului.

Iubitorii de carte vor avea ocazia sa aleaga dintre cateva sute de titluri aflate in oferta speciala de pret, de 5 lei, 7 lei sau 10 lei. La etaj, negustorii de antinchitati, isi vor etala obiecte cu povesti interesante. Preturile depind de abilitaile fiecaruia de negociere.

In cadrul evenimentului de la galeria Dalles, organizatorul va oferi, prin tragere la sorti, celor interesati, 3 burse care acopera integral costul cursurilor teoretice marca "Fundatia Calea Victoriei". Castigatorii vor putea frecventa, in functie de pasiunea pentru diverse discipline, urmatoarele cursuri: arhitectura, istorie, astronomie, costum si moda sau dezvoltare personala.

Targul Kilipirim este deschis in perioada 16 - 20 mai 2012, cu un program zilnic de vizitare intre orele 10.00 si 20.00. Intrarea este libera.

Cinci zile de targ de carte

Daca cauti o carte de multa vreme, Kilipirim este locul in care o vei gasi. In cele 5 zile de targ de carte, mai bine de 40 de edituri vor aduce in salile galeriei Dalles peste 10.000 de titluri de carte.

Kilipirim este locul ideal si pentru cei care vor sa-si exerseze engleza sau franceza citind. Asta pentru ca la Kilipirim vor fi prezente pe langa editurile reprezentative romanesti si importante edituri straine.

La Kilipirim vei gasi titluri ale editurilor romanesti si straine, editii de colectie, carti specializate sau best-sellers in Europa, intr-o oferta generala care acopera toate domeniile de interes.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea