De prin lume adunate

#sala dalles #bijuterie contemporana #targ de bijuterii

Targul de bijuterie contemporana Autor, la sala Dalles la finalul lunii aprilie

Daca vrei sa vezi pe o expozitie de bijuterii ceva mai neobisnuite, vino si tu la Targul de Autor de la Sala Dalles din Capitala. Evenimentul este dedicat designului de bijuterie contemporana si va avea loc pe 20 si 21 aprilie, potrivit organizatorilor.

Evenimentul este organizat de platforma Autor - Bijuterie Contemporana si va fi deschis publicului intre orele 11.00 si 20.00. Ajuns la cea de-a IX-a editie, targul doreste sa-si incante vizitatorii cu noile colectii realizate de designerii romani din sfera contemporan-experimentala, dar si sa promoveze tinere talente pe scena bijuteriilor contemporane, prezente in premiera la acest eveniment.


Vin si designeri din Europa

"De-a lungul celor cinci ani de existenta, atat Autor, cat si designerii recurenti au inteles cu fiecare editie ca bijuteria de autor este un domeniu de descoperire si inovatie permanenta, o lume in care jocul cu conceptele si ideile pot fi constant chestionate si contextualizate. Cu fiecare editie noua, ne dorim un dialog implicit cu vizitatorii si cumparatorii nostri, o intalnire asteptata de fiecare parte cu emotie si curiozitate.

Pentru ca am simtit ca este momentul potrivit, aceasta editie devine una europeana prin prezenta unor designeri straini de bijuterie contemporana la Autor", a declarat fondatorul platformei Autor - Bijuterie Contemporana, Dan Piersinaru.


Pretul biletului este de 10 lei

Targul de bijuterii Autor este un eveniment bianual, cu o editie de primavara si o editie de toamna. Anul trecut, editia de toamna a avut loc pe 3 si 4 noiembrie si a inregistrat un numar record de peste 3.000 de vizitatori.

"Succesul inregistrat la editia trecuta ne-a facut sa continuam si de data aceasta prezentarea unei selectii de design de obiect la etajul 1 al Salii Dalles. Dorinta nostra cea mai puternica este sa formam punti intre cele doua directii de design, bijuterie si produs, pentru a gasi numitori comuni. Ca exercitiu de imaginatie, ne putem gandi ca bijuteriile pot fi expuse cu succes pe display-uri gandite de designerii de produs", a mai afirmat organizatorul evenimentului.

Pretul unui bilet de intrare la Targul de Autor va fi de 10 lei.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea