De prin lume adunate

#targ de carte #libraria carturesti #targ de cadouri

Targul Carturestilor la Libraria Carturesti

Pana pe 31 decembrie, la libraria Carturesti este deschis targul cu cadouri. De aici poti cumpara diverse cadouri pentru cei dragi, de la carti, muzica si filme, pana la jucarii, dulciuri, felicitari si multe alte bunatati.



Ca-n fiecare an, decembrie e luna de targ la Carturesti . Targ altfel, de produse culturale, cum nu sunt tocmai multe prin oras. La libraria Carturesti vei gasi cadouri cu suflet pentru cei dragi.

Poti opta intre ultimele noutati, cele mai bine vandute titluri din 2011, recomandarile librariei, albume de arta, carti de design si pentru copii, carti de bucate, muzica, filme, audiobook-uri, vinuri, o selectie atenta de ceaiuri de sezon si accesorii pentru prepararea lor, portelanuri japoneze, agende Moleskine, board games, instrumente de scris, podoabe pentru pomul de iarna, multe sortimente de turta dulce, dulceturi, ciocolata si delicatese, gadget-uri pentru cititori, jucarii si felicitari de sarbatori.

In mansarda Carturesti Verona vei gasi si produse de creativitate autohtona. Astfel, aici poti achizitiona pentru cei dragi accesorii vestimentare, obiecte inovative pentru viata cotidiana, grafica, fotografii in serii limitate, bijuterii, decoratiuni creative.

Aceasta selectie care cuprinde nume precum Alina Ene, Malvinski, Laura Vargalui , George Neagu, Silvia serban, platforma Extins, Cosmin Bumbut, Fredo and Pidjin, Ghica Popa, Noper, Saddo.

Acesti artisti fac parte din proiectul ROD - Romanian Design, care va fi demarat de Carturesti in luna ianuarie. Prin aceasta initiativa libraria doreste sa contribuie la promovarea designerilor si artistilor romani si sa atraga atentia asupra potentialului pe care il are creativitatea autohtona in plan comercial.

Daca ti se pare foarte greu sa cumperi cadouri pentru toate persoanele dragi si nu stii exact care sunt preferintele acestora, Carturesti iti ofera un cadou , pe care sa il oferi celor dragi. Acest voucher este valabil in toate librariile Carturesti.

Targul este deschis pana pe 31 decembrie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea