De prin lume adunate

#actori #cd #ion lucian

"Taclale", un CD de exceptie marca inegalabila a maestrului Ion Lucian

"Taclale" este un recital dedicat tuturor iubitorilor de arta. Lansarea are loc joi, 23 decembrie, la ora 11:00, la Teatrul Excelsior.

Colectia Mari actori romani este cel mai nou proiect audio si  cuprinde texte interpretate de  maestrii culturii romanesti. Cel mai recent CD, "Taclale", include 23 de povestiri si fabule atent interpretate, majoritaea pieselor  reprezentand confesiuni, fabule, memorii, spiritul ludic si invatamintele pastrandu-se pe durata intregii arte teatrale.

“Mai bine de o jumatate de secol m-am stradiut sa va aduc un strop de bucurie, sa va luminez clipele intunecate, sa va invat sa radeti catre soare. Pe acest disc aveti cateva povestiri si fabule pe care vi le ofer cu dragoste,  sa va alunge tristetea”, afirma marele actor Ion Lucian .

Maestrul interpreteaza in aceeasi maniera extraordinara, atat pentru copii cat si pentru adulti, piese alese imprimandu-le acea nota de expresivitate si de afectivitate caracteristica geniului sau artistic.

Scenetele  sunt adevarate scene emblematice, care ne amintesc de parfumul si candoarea  teatrului radiofonic, avand-o ca si partenera pe nimeni alta decat  sotia domniei sale, Paula Lucian,  in scenete precum “Cine va plati?”,  “Consult medical”, “Renuntari”.

CD-ul "Taclale" Colactia mari actori romani va fi distribuit in principalele librarii din tara, in toate magazinele de specialitate, precum si in teatre.

 

Primele CD-uri  din aceasta serie au fost dedicate maestrilor  Mircea Albulescu si Radu Beligan.  Alaturi de cei trei mari actori, colectia va mai cuprinde nume ca: Horatiu Malaele, Florin Piersic, Ileana Stana Ionescu, Draga Olteanu Matei, Ion Caramitru, Marcel Iures, Oana Pelea si Maia Morgenstein.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea